Net als je dacht dat de vastgoedmarkt een matig tijdperk heeft gehad waardoor er niets nieuws of lucratiefs aan te bieden is (aangezien privé zwembaden, golfclubs en in-house gymnasiums zo passé zijn), zijn ontwikkelaars terug met een verlossingsstrategie die behoorlijk avontuurlijk is!

Voor alle adrenaline junkies heeft een ontwikkelingsbureau in Houston onlangs een appartement gebouwd genaamd de Market Square Tower, dat onder meer bestaat uit een zwembad dat letterlijk in de lucht hangt op maar liefst 40 verdiepingen hoog.

Zie het filmpje hieronder en beleef hoe het is om letterlijk in de lucht te zwemmen!

Als je een adrenaline junkie bent die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdagingen, dan kan je de Market Square Tower in Houston aan je to-do lijstje toevoegen.

Uit alle luxueuze voorzieningen die aangeboden worden in de Market Square tower, is het luchtbad (om de voor de hand liggende redenen) een uitdaging om in te zwemmen. De aparte structuur van het zwembad is opwindend maar ook brengt het bepaalde angsten met zich mee die je maar al te graag wilt voorkomen. Het eenpersoonsbad steekt ongeveer 3 meter van het gebouw uit en is gebouwd met een 8 inch dikke plexiglas bodem, waardoor het net lijkt alsof je in de lucht kunt zweven. Dat terwijl je ook nog eens een adembenemend uitzicht hebt over de straten van Houston… als het glas niet breekt natuurlijk.

Naast het zwembad in de lucht biedt de Market Square Tower in Houston ook biljartruimtes, een poker suite en een ultramoderne ballroom. Een appartement beheren in deze luxe toren doet niet ten goeden aan je portemonnee, maar we kunnen wel concluderen dat iedere stuiver het waard is om de luchtbad veilig te stellen en gruwelijke drama’s te voorkomen.

Source: Mashable

Laat een reactie achter