Als je een vaste volger bent van het programma Love Island, dan weet je natuurlijk heel goed wie Esmee Cox is. Deze knappe verschijning wist in de editie van 2021 namelijk de overwinning binnen te halen. Ze wist niet alleen de winst te behalen in dit populaire televisieprogramma, maar ondertussen wist ze ook een grote groep fans binnen te halen met haar mooie uitstraling en haar sprankelende persoonlijkheid. Zij is dan ook niet verdwenen na de overwinning, maar blijft op meerdere manieren voor de camera verschijnen. Zo kunnen haar fans met grote regelmaat genieten van mooie en aantrekkelijke foto’s op Instagram.

Relatie met Job van Love Island

We kennen al veel relaties die zijn ontstaan door een deelname aan Love Island. Direct na de deelname van Esmee aan het programma werd duidelijk dat zij een relatie had met mededeelnemer Job. Helaas heeft deze liefde het niet overleefd, waardoor Esmee opnieuw single werd. Esmee werd één van de meest begeerlijke singles. Ze is 25 jaar jong, heeft een goede baan als allround manager bij een kliniek gespecialiseerd in medische cosmetiek, en het is natuurlijk ook gewoon een plaatje om te zien. Daar gaan veel mannenharten sneller van kloppen. De combinatie van schoonheid en persoonlijkheid weet van velen de aandacht te trekken. Esmee was op zoek naar ware liefde en onder haar fans waren veel potentiële kanshebbers te vinden. Inmiddels lijkt Esmee de ware liefde te hebben gevonden bij Cas.

Een populaire influencer op Instagram

Veel knappe jonge dames weten het tegenwoordig te maken op social media, voornamelijk als influencer. Esmee Cox is hier zeker geen uitzondering in. Na haar eilandavontuur heeft Esmee zich ontpopt tot een geliefde influencer. Met bijna 100.000 volgers op Instagram betovert ze dagelijks haar fans met adembenemende foto’s en posts. Esmee heeft duidelijk een gave om aandacht te trekken en te behouden, en haar volgers genieten met volle teugen van elke post die ze deelt. Het is dan ook niet vreemd dat Instagram regelmatig bijna ontploft wanneer Esmee weer een nieuwe foto op haar account plaatst. Veel van haar fans zitten hier dagelijks met smart op te wachten.

Veel mooie kansen na haar deelname aan Love Island

Esmee Cox heeft er nooit omheen gedraaid dat haar deelname aan het televisieprogramma Love Island haar veel kansen heeft opgeleverd die ze anders misschien nooit had gekregen. Ze geeft toe dat haar leven door haar deelname volledig op de kop is gezet, maar er kwamen vooral veel mooie dingen op haar pad. Op de eerste plaats was dit natuurlijk haar relatie met Job. Daarnaast ontmoette ze veel nieuwe mensen die veel voor haar betekenen, of hebben betekend, en zij vond haar nieuwe baan. Door haar grote aantal fans op social media kan zij daar een mooi inkomen uithalen en heeft zij de mogelijkheid om te focussen op haar passie, namelijk reizen. Zij geeft aan dat zij nog niet toe is aan kinderen. Op dit moment wil zij vooral van haar leven genieten en kinderen zijn, naar haar eigen zeggen, voor later.

Het is zeker niet allemaal rooskleurig geweest voor Esmee. Vrij snel na haar deelname aan het programma begonnen er ook problemen en uitdagingen te ontstaan. Zo trok Job direct bij haar in, terwijl de familie en vrienden van Esmee hem eigenlijk nog niet kenden. Dit leverde uitdagingen op. Vervolgens werd de lockdown ingesteld, waardoor de twee tortelduifjes voortdurend op elkaars lip zaten. Hierdoor liep de druk snel op. Esmee geeft aan dat zij en Job vaak werden gezien als het ideale koppel, maar dat juist dat zorgde voor een hoge druk op de schouders van beiden. Ze hadden het gevoel perfect te moeten zijn en nooit eens ruzie te mogen maken. Uiteindelijk bleken de twee in het dagelijks leven toch niet goed bij elkaar te passen. Doordat zij als het ideale stel werden gezien, hadden zij er moeite mee om de breuk bekend te maken.

Nieuwe liefde voor Esmee Cox

Tegenwoordig is Esmee gelukkig met Cas Hooijer, eveneens een Love Island-winnaar. Hun eerste afspraakje leidde snel tot media-aandacht, iets wat Esmee lastig vond. Ze geeft aan dat het soms moeilijk is dat partijen zomaar een heel verhaal te publiceren zonder dat er ook maar iets van het verhaal bekend is. Esmee vertelt dat ze op dit vlak soms erg sterk in haar schoenen moet staan. Esmee en Cas wonen inmiddels samen. Vaak worden de twee benoemd als een Love Island koppel, maar zo wil Esmee niet gezien hebben. Zij wil eigenlijk van dit imago af, zodat gezien kan worden dat zij meer is dan enkel een deelnemer van het televisieprogramma. Hierbij geeft ze aan dat ze graag zou presenteren, en dat ze zich daar op dit moment vooral op richt.

Ellende door pesterijen

Esmee Cox heeft veel fans, maar soms krijgt zij ook te maken met mensen die haar minder leuk vinden. Al meerdere keren is haar auto bekrast. Elke keer weer is Esmee er flink door aangedaan. Ze geeft aan dat de schade aan de auto altijd hersteld kan worden, maar er ontstaat ook emotionele schade. Daarnaast geeft zij aan dat ze ook online te maken heeft met veel pesterijen. Toch vindt zij dit minder erg. Het bekrassen van haar auto gebeurt voor haar eigen deur, waardoor zij zich minder veilig voelt. Esmee heeft nu besloten om een camera te installeren, in de hoop de dader of daders vast te kunnen leggen.

Groeiend influencer op Instagram & de meest sexy foto’s

Esmee Cox ziet haar groep volgers op Instagram dagelijks volgen, waardoor haar kansen op succes zich steeds verder uitbreiden. Uiteindelijk wil zij zich echt volledig gaan richten op het presenteren. We zullen dus zeker nog lange tijd kunnen genieten van deze mooie verschijning, zowel op Instagram als daarbuiten.

 

Laat een reactie achter