Nu het festivalseizoen voorbij is, kan het zijn dat je een beetje in een zwart gat terecht komt. De dagen worden natuurlijk sowieso al wat grijzer en grauwer en dan is ook nog eens het vooruitzicht op een lekker feestje verdwenen. Toch zijn er ook in deze tijd van het jaar nog genoeg leuke dingen te bedenken waar je de dagelijkse sleur mee kunt doorbreken. En wat hierbij ontzettend helpt? De voorpret verhogen. Hoe je dit doet zetten wij hier op een rij.

Goede voorbereiding

ultra-festival

Zoals aangegeven is de voorpret soms al de helft van de feestvreugde. Om dit te verhogen is het aan te raden om op tijd te starten met de voorbereidingen. Tegenwoordig ga je niet meer naar een festival zonder dat je zorgvuldig hebt nagedacht over je festivaloutfit. Hét feest waar het allemaal draait om een goede outfit is natuurlijk carnaval. Je kan het zo gek en uitgebreid maken als je wil. Met een praktische dieren onesies ben je in één keer klaar, maar er zijn nog allerlei andere leuke opties te bedenken. Kijk hier voor ook snel eens op Partytrader. De website waar je alles vindt voor onder andere carnaval 2024. Wacht hier niet langer mee, maar start vandaag nog met de voorpret. Doe het ook vooral samen met vrienden en familie, een gezamenlijk thema wat op elkaar afgestemd is gaat ongetwijfeld hoge ogen gooien!

Licht in donkere dagen

Oktober en november zijn dan misschien wel even doorbijten, maar daarna komt natuurlijk een maand vol gezelligheid. Ook wanneer je niet zo’n fan bent van de traditionele manier van feestvieren kun je hier nog wel genoeg plezier aan beleven. Ga dit jaar de feestdagen gewoon vieren op de manier zoals jíj wilt. Het succes hiervan valt of staat vaak met duidelijke communicatie richting de familie. Eén dag met familie en de andere dag iets geks of gezelligs doen met vrienden. Ook is het leuk om Sinterklaas gezellig samen met vrienden te vieren. Van schunnige gedichten tot grappige surprises. En natuurlijk inclusief al het december lekkers; succes gegarandeerd!

Kortom, natuurlijk wordt er massaal uitgekeken naar het voorjaar wanneer het festivalseizoen weer wordt afgetrapt. Maar tot die tijd is er echt ook nog genoeg leuk te beleven, je moet er wellicht iets meer moeite voor doen. Maar start snel met de voorbereidingen en pak dit jaar nog wat extra uit. Je zult zien dat de tijd dan vliegt, en voor je het weet sta je weer op een festival!

Laat een reactie achter