We kennen profvoetballers vooral door hun mooie, indrukwekkende carrière. Maar het zijn ook de vriendinnen achter de profvoetballers die steeds vaker de aandacht trekken. Siem de Jong is een bekende naam in de voetbalwereld, zelfs als je deze niet volgt. De Jong heeft onder anderen bij Ajax en het Nederlands Elftal gespeeld. In 2023 sloot hij op 34-jarige leeftijd zijn loopbaan af bij de Nederlandse club, De Graafschap.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Siem stilzit, want hij is aan de slag gegaan als zelfstandig ondernemer en denkt erover om in de toekomst te beginnen met trainingscursussen. Net zoals bij veel (oud) voetballers heeft ook Siem de Jong een vriendin achter zich staan die hem steunt. Dat is Fieke Knüppe met wie hij sinds 2006 al samen is. En in 2020 maakte de twee zelfs een leuk nieuwtje bekend!

Het liefdesleven van Siem de Jong en zijn vriendin

Fieke Knüppe gezin

Fieke Knüppe

Zoals eerder gezegd, zijn Siem de Jong en zijn vriendin Fieke Knüppe al sinds 2006 bij elkaar. De twee leerden elkaar in Doetinchem kennen en gingen naar dezelfde middelbare school. Maar hoe ze elkaar precies hebben ontmoet, dat is niet bekend.

Het is wel duidelijk dat Siem en Fieke elkaar al kenden voordat Siem zijn carrière als profvoetballer begon. Verder is er ook niets bekend over hun eerdere liefdesleven. Maar het is wel duidelijk dat het om échte jeugdliefdes gaat en ze nog samen zijn.

Wie is Fieke Knüppe?

Fieke Knüppe

fieke-knuppe-met-kinderen.jpg

Er wordt veel geschreven over voetballers en een aantal spelersvrouwen. Maar over de vriendin van Siem de Jong is niet veel naar buiten gekomen in de media. Ook haar Instagram-account staat niet op openbaar.

Wat we wel weten, is dat Siem en Fieke samen twee dochters hebben gekregen: Lux en Rosie. Na de middelbare school begon Fieke aan de University of Amsterdam en daar ging ze aan de slag met de studie Communicatie. Inmiddels zou ze, net als Siem, werken als zelfstandig ondernemer.

Fieke Knuppe

In 2020 kwam er een leuk nieuwtje naar buiten: Siem had zijn Fieke ten huwelijk gevraagd. Hij deelde een foto op Instagram waarop te zien is dat de twee elkaar omhelzen en een zoen geven. Onder de foto schreef Siem: “Er komen mooie tijden aan. Klaar voor alle avonturen die eraan komen. Ze zei JA!”. Verder moeten we het toch echt hebben van de foto’s die Siem op zijn Instagram plaatst, omdat zijn account wel op openbaar staat.

Siem-de-Jong-vriendin-fieke-knuppe.jpg

Laat een reactie achter