De zomer komt eraan! Hoe mooier het weer, hoe leuker het is om te shoppen voor de zomer. De trends voor de komende tijd zijn fleurig en kleurig. De winkels hangen dan ook vol met vrolijke kleding. Voor vrouwen is dat eigenlijk elke zomer wel het geval. Maar dit jaar is de herenkleding ook lekker kleurrijk!

Uit de band

Waar mannen vaak wegkwamen met zwart, blauw en grijs kunnen zij nu ook hun slag slaan met kleur. Zo kun je bijvoorbeeld bij Scotch & Soda superleuke kleurrijke kleding kopen. De sokken van Happy Socks misstaan daar niet bij. Daar wordt iedereen happy van. Wil je compleet in de kleuren? Ga dan voor de kleurrijke onderbroeken van het merk Bamigo. Oranje, rood, blauw en groen, je kunt het zo gek niet bedenken. Van top tot teen kan elke man zich in kleur hullen!

Over de top

Natuurlijk kun je uit de band springen met een beetje kleur, maar dat kan ook over de top. Leuk voor een feestje of natuurlijk gewoon omdat je het mooi vindt, zijn pakken met gekke printjes of felle kleuren. Altijd al fan geweest van Mario Bros of Superman? Voor elke jeugdheld is misschien wel een gepersonaliseerd pak. Draag je met regelmaat zo’n lekker gek pak? Dan kan zeker een assortiment vrolijke onderbroeken van Bamigo niet in je garderobe ontbreken.

Zakelijk

outfit herfst

Er is jammer genoeg nog wel een uitzondering. Op zakelijk gebied is de herenkleding nog steeds een beetje saai. Qua kleur dan hè. Op kantoor kan die kleurrijke stropdas helemaal uit de toon vallen. Zeker als je vooral formele gesprekken voert. Het enige dat een beetje kleur mag hebben, is een overhemd. Maar dan wel effen, bijvoorbeeld in een mooie kleur blauw. Dus naar je werk op kantoor hou je je in, maar in je vrije tijd mag het lekker kleurrijk!

Laat een reactie achter