Heb jij medewerkers met een tijdelijk dienst verband of medewerkers die op project basis werken? Kies dan voor een shortlease contract, zodat je flexibel kunt leasen! Ook voor vaste medewerkers kan dit een leuke pré zijn, omdat ze dan niet jaren lang aan dezelfde lease auto zitten. Met een shortlease contract heb je een kort lopend contract voor een voordelig maand tarief. Zeker voor een bedrijf is het fijn om flexibel te leasen, maar ook voor mensen die als zelfstandige werken kan het een mooie oplossing zijn als je voor een klus een aantal weken ergens naartoe moet rijden.

Waarom kiezen voor shortlease?

man-auto-rijden

Zoals hierboven al even benoemd is het voor een bedrijf ontzettend praktisch om een shortlease contract aan te gaan, vooral als er tijdelijke medewerkers werken of medewerkers die op project basis werken. Op die manier zit je niet vast aan jaren lange contracten en daarnaast hebben je vaste medewerkers de vrijheid om vaker van auto te wisselen. Vooral collega’s die erg van auto’s houden kun je hiermee op een leuke manier aan je binden als extraatje. Je kunt al een shortlease contract voor 2 maanden afsluiten, dus ook wanneer iemand niet door zijn proeftijd heen komt, biedt shortlease een uitkomst! Eigenlijk zitten er dus alleen maar voordelen aan een shortlease contract.

Voordelen van shortlease

Er zijn heel veel voordelen te vertellen over shortlease. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Met een shortlease auto kun je je wagenpark makkelijk op- of afschalen. Vooral bedrijven die seizoensgebonden zijn, hebben hier veel voordeel van. In de drukke periodes kun je extra auto’s leasen en zodra het weer rustiger wordt, stop je weer met leasen.
  • Je medewerkers gaan veilig de weg op, de auto’s zijn namelijk allrisk verzekerd.
  • Het leasen is inclusief al het onderhoud, banden, reparaties en motorrijtuigen belasting. Je betaalt alleen een maandelijks bedrag en dat is het. Er komen dus geen onvoorziene kosten jouw kant op.
  • Je krijgt 24/7 pechhulp indien nodig met daarbij vervangend vervoer.
  • Je ziet niet jaren lang vast aan contracten.

Ga voor een elektrische auto om brandstof te besparen

elektrische-auto-opladen

De meeste lease bedrijven hebben een heel ruim assortiment waaruit je kunt kiezen. Er zijn ook veel elektrische auto’s waar je medewerkers uit kunnen kiezen. Dat is zowel goed voor het milieu maar ook voor je eigen portemonnee. Je hoeft namelijk geen brandstof meer te kopen, en vooral in deze dure tijden is dat natuurlijk fijn. Het is wel verstandig om een of meerdere laadpalen bij het bedrijf te plaatsen, zodat de auto’s op eigen terrein opgeladen kunnen worden. Zo gaan de auto’s altijd volgeladen de weg op en dat voorkomt een hoop irritatie bij de medewerkers. Je kunt het dus stimuleren onder je medewerkers om voor een elektrische auto te kiezen, omdat het een groenere manier van rijden is.

Laat een reactie achter