Frenkie de Jong is een jonge succesvolle profvoetballer van 27 jaar oud. Zijn carrière begon op zesjarige leeftijd toen hij speelde bij de amateurvereniging ASV Arkel. Nadat hij op achtjarige leeftijd terecht kwam bij profclub Willem II, ging het snel. Hij tekende bij dezelfde club zijn profcontract toen hij zestien jaar. En in de loop van de jaren boekte hij meerdere successen. Toen hij bij Ajax speelde in het seizoen van 2016/2017 won hij de ‘Gouden Stier’. Hij won deze prijs, omdat hij destijds het grootste talent van de Eerste Divisie was. In 2018 maakte hij ook weer zijn eerste debuut bij het Nederlands elftal. En in 2019 ging De Jong aan de slag in het buitenland, bij de welbekende club FC Barcelona. Hij heeft dus een rijke carrière en met zoveel successen vast ook een hoog vermogen. En dit laat hij graag zien met zijn peperdure auto’s, die je hier zult ontdekken!

Cupra Formentor

Cupra Formentor-min

De eerste auto in de collectie van de Jong is de Cupra Formentor. Hij heeft de hybride-variant van deze pracht auto in zijn wagenpark staan. Deze auto heeft een vermogen van 245 pk. De Cupra Formentor bevat 1.4 liter benzinemotor van viercilinder. En de auto gaat zoals verwacht razendsnel. Binnen 7 seconden rijdt je maar liefst 100 kilometer per uur. En de hoogste snelheid ligt op 210 kilometer per uur. Hij heeft deze auto niet zelf gekocht, Cupra is namelijk een sponsor van FC Barcelona en de voetbalclub was zo gul om de Jong een model te laten kiezen.

Porsche Macan

De Jong had in 2022 een jaarsalaris van ongeveer 22 miljoen, met zo’n salaris koop je natuurlijk ook een auto die volledig bij je past. En de winnaar voor de Jong was een Porsche Macan in een zwarte kleur. Deze auto heeft een topsnelheid van maar liefst 254 km/h. Hij had het volgende te zeggen over zijn mooie auto: ‘Het parkeert makkelijker en we zijn toch maar met zijn tweeën’, aldus Frenkie de Jong. In Nederland is de vanaf prijs voor deze auto 128.600 euro.

BMW series 3

De tweede auto die Frenkie de Jong in bezit heeft is de ‘BMW series 3’ die een prijskaartje dollar heeft. Het is een smalle, maar tegelijkertijd een zeer luxe auto. De hoogste snelheid die deze auto kan bereiken is 250 km/h. Met al zijn razendsnelle auto’s hoeft de Jong zich zeker niet meer zorgen te maken over dat hij ergens te laat komt!

Laat een reactie achter