Goed en volop van het leven genieten lukt minder goed als je problemen ervaart met een of meer van je zintuigen. Als je niet of slecht kunt zien, je reuk niet naar behoren werkt of je gehoor minder goed is of geworden is, kan de door jou ervaren levenskwaliteit flink aangetast worden. Zeker een goed gehoor hebben is van cruciaal belang om prettig te kunnen leven en werken. Heb je zelf vermoedens dat er iets met jouw gehoorkwaliteit aan de hand is?

Doe dan een gehoortest bij een lokale audicien, of een test via internet, om te kijken of je vermoedens al dan niet kloppen. Want een gehoortest doen bij een audicien heeft een aantal aantrekkelijke aspecten. In dit artikel lees meer over de voordelen van een professionele test bij een erkende gehoorpraktijk of online?!

Een gehoortest is gratis & kun je ook online laten afnemen

woman wearing blue stud earring

Prettig aan de hedendaagse gehoortesten is dat je hiervoor niet per se naar een fysieke gehoorpraktijk of een hoorspecialist hoeft te gaan. Tegenwoordig bestaan er namelijk diverse digitale gehoortesten, die volledig betrouwbaar zijn en – ook niet onbelangrijk – compleet gratis uit te voeren zijn! Een gehoortest via internet doen kost je niet meer dan een kwartier van je tijd. Je krijgt meteen uitslag en weet dan of er iets met je gehoor aan de hand is of niet. Veel gemakkelijker kun je het jezelf niet maken toch?

Er is altijd wel een lokale gehoorspecialist bij jou in de buurt te vinden

Of je nu kiest voor een gehoortest online laten doen of voor een bezoek aan een audicien: een hoortest laten doen is tegenwoordig helemaal gratis en kost je dus niks. Fijn is ook dat er in elke stad en elk groot dorp wel een aantal audiciens gevestigd zijn, waar je terecht kunt voor een hooronderzoek. Via internet vind je snel welke audiciens praktijken in jouw regio beschikbaar zijn en maak je snel een afspraak. Binnen no time word je dan geholpen en zo weet je snel of je jouw levenskwaliteit kunt verbeteren door je een gehoorapparaat aan te laten meten.

Bron: https://www.vanboxtelhoorwinkels.nl/audicien

En wat als je een gehoorapparaat nodig hebt? De audicien helpt je dan verder

gehoorapparaat

Mocht blijken dat je een gehoorapparaat nodig hebt, omdat je gehoor niet optimaal is? Dan is een gehoorpraktijk de plaats bij uitstek om je te laten adviseren over welk apparaat goed bij jou past. Tegenwoordig zijn er ideale gehoorapparaten beschikbaar, die in je oor gedragen kunnen worden of achter je oor en die nauwelijks tot niet zichtbaar zijn. De gehoorspecialist bij jou in de buurt kan je er alles over vertellen, zodat jij de juiste keuze kunt maken. Je zult ervaren dat het leven veel leuker is als je een goed gehoor hebt, met of zonder gehoorapparaat! Aarzel dus niet en kies voor het laten controleren van je gehoorkwaliteit via een online hoortest of door een afspraak te maken met een gehoorpraktijk bij jou in de buurt. Je zult er geen spijt van krijgen.

Laat een reactie achter