Als het gaat om het geven van relatiegeschenken, dan gaan sommige beroemdheden wel heel erg ver. Het kopen van een luxe auto voor een vriend kan de gemiddelde persoon in de schulden steken (of ze moeten hiervoor een bank beroven). Wie heeft die extra €85.000 nou eigenlijk echt nodig?

Talloze sterren hebben veel geld uitgegeven aan geschenken, die zo vreemd zijn dat het moeilijk is om te begrijpen waarom ze zo graag het geld wilden laten rollen. Even voor de duidelijkheid: vergelijk het niet met een cadeau voor je beste vriendin!

1. Jennifer Lopez & Ben Affleck

Ah, de dagen van Bennifer. In 2003, toen Ben Affleck en Jennifer Lopez het populairste stel van het land waren, kwamen er berichten binnen dat Affleck zijn vrouw een toiletbril van €87.000 had cadeau gedaan. Het toilet bevatte naar verluidt diamanten, robijnen en saffieren en… als dit geschenk echt waar is, is het veruit de grootste verspilling van geld uit deze lijst.

2. Kim Kardashian & Kanye West

Tassen van het merk Hèrmes Birkin zijn één van de meest begeerde handtassen die er zijn. Het door George Condo beschilderde kunstwerk was echter niet zo algemeen geliefd als de taupekleurige tas waarop het was geschilderd. Kim ontving het geschenk voor Kerstmis 2013 van haar man Kanye West. Goh, jongen, dat had je niet hoeven te doen. Het jaar daarop ontving Kardashian nog een Birkin, maar deze keer geruïneerd – eh, ontworpen – met de vingerafdrukken van haar dochter North West.

3. Jennifer Aniston & Courtney Cox

Aniston’s vriendin, co-ster Courtney Cox, bewees dat ze op dreef was toen ze in 2008 haar vriendin een fiets schonk. Het was geen gewone fiets: de fiets was uitgerust met een door Chanel gemaakt zadel en kost maar liefst een slordige € 10.000.

4. Brad Pitt & Angelina Jolie

In 2013 meldde de Daily Mail dat Angelina Jolie voor haar toekomstige ex een privé-eiland in de vorm van een hart van € 10.000.000 had gekocht. Het was niet de eerste keer dat Jolie voor haar man grond kocht: in 2011 kocht ze de grond rond een waterval in de hoop dat Pitt er een huis in de buurt zou bouwen. Hopelijk heeft ze het bonnetje nog bewaard.

5. Victoria & David Beckham

Victoria Beckham is de trotse eigenaar van een plezier speeltje van maar liefst € 1.600.000. Complex meldt dat haar echtgenoot de grote voetbalster zijn vrouw verwende met het speeltje.

6. Justin Bieber & Scooter Braun

De Biebs scoorde ook een dure auto als een geschenk, maar de manier waarop hij deze ontving, is het wat het zo uniek maakt. Tijdens een optreden in de The Ellen DeGeneres Show in 2012 werd de zanger van het lied “Sorry” verrast door manager Scooter Braun met een luxe Fisker Karma-auto uit 2012 van € 85.000. Bonus? Het voertuig kwam met een milieuvriendelijk zonnepaneel op het dak. 

7. Kanye West & Kim Kardashian

Het verjaardagscadeau voor deze man die het gemaakt heeft? In 2015 huurde Kim Kardashian naar verluidt het Staples Center af, zodat West een potje met zijn vrienden kon spelen. Het is gaaf – het partijtje kostte slechts € 90.000.

8. Russell Brand & Katy Perry

Toen Brand’s 35ste verjaardag voor de deur stond, besloot zijn toenmalige verloofde Katy Perry hem mee te nemen naar de ruimte. Perry besteedde € 180.000 aan kaartjes voor Virgin Galactic, wat ook wel ruimtetoerisme wordt genoemd. Het paar besloot echter om voordat ze hun dromen over astronaut worden konden waarmaken uit elkaar te gaan.

9. Lady Gaga & haar vrienden

Elk klein meisje wil een pony, toch? Als een verrassing gaven de vrienden van Gaga bij Interscope Records haar dit paardje in 2015 cadeau. Ik ben dol op zijn roze strik!

10. Jay Z & Beyoncé

De rapper scoorde een zeer snel ritje van zijn vrouw Beyoncé. Volgens berichten zou de zangeres van ‘Formation’ naar verluidt haar man een Bugatti Veyron Grand Sport hebben cadeau gedaan, een auto die tot 407km/u kan cruisen. Het prijskaartje? Een coole € 1.800.000.

11. Katie Holmes – Tom Cruise

Vergeet een mooie auto – in 2005 meldden de roddelbladen dat Tom Cruise voor zijn toenmalige verloofde Holmes een manier van transport wilde, die nog weelderiger was. Cruise zou naar verluidt Holmes haar een eigen privéjet als trouwcadeau hebben gegeven. De prijs? Gewoon een slordige € 18.300.000.

12. Will Smith & Margot Robbie

De hoofdrolspelers van Suicide Squad ontvingen goedkope, maar ongelooflijk vreemde geschenken van hun co-ster Jared Leto, die de Joker speelde. Leto gaf aan Smith, die Deadshot speelde, een zak met kogels. Robbie, die de vriendin van Joker Harley Quinn speelde, kreeg een levende rat als blijk van vertedering van de acteur, die de rol van Clown Prince of Crime speelde.

Ben je toevallig op zoek naar een tablet cadeau voor je kind? Kijk dan eens op beste-kindertablet.nl

Laat een reactie achter