Vroeger moesten wij allemaal nog de deur uit om geld te verdienen, maar tegenwoordig kan dat ook gewoon vanuit huis. Het internet heeft voor innovaties gezorgd en een hele nieuwe deur geopend. Er zijn veel mogelijkheden waarmee je een extra zakcentje of zelfs een salaris kan verdienen vanuit jouw eigen woonkamer. Bekijk hieronder de zeven  manieren die wij aanraden:

1. Oude kleren verkopen via het internet

kleren-verkopen

Als je wel wat extra geld kan gebruiken dan is het misschien wel tijd om jouw kledingkast uit te zoeken. Er zitten vast en zeker allemaal kledingstukken in waarvan je niet eens wist dat je ze nog had. Sommige kleding is niet meer van deze tijd of je hebt al wat beters op de kop getikt. Je kan via verschillende websites proberen om jouw kleding te verkopen. Tegenwoordig zijn er veel verkopers die kleding aanbieden op de handige Vinted applicatie. Je kan natuurlijk ook gewoon de kleidingstukken te koop zetten op Marktplaats of Facebook.

2. Start een eigen affiliate webshop

Een echte uitdaging is het starten van een eigen webshop. Je op een bijzonder eenvoudige manier een affiliate webshop starten en dat heeft zo zijn voordelen. Je hoeft namelijk zelf geen producten in te kopen, want je promoot de producten van een groot bedrijf. Elke keer als iemand een product koopt op jouw website, dan ontvang je een provisie. Het grotere bedrijf zorgt ervoor dat het product bij de klant aankomt. Je hebt dus ook niet de zorgen, maar alleen de inkomsten.

3. Online bijles geven

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat veel normale dingen toch anders zijn geworden. Bijles is nog altijd een mogelijkheid voor kinderen, maar dan wel via Skype. Je kan daar goed geld mee verdienen. Weet jij veel van rekenen of taal af, dan kan je al bijles gaan geven aan kinderen.

bijles-geven

Credits: Shutterstock

4. Word een ijzersterke pokerspeler

Poker is een populair kaartspel en kan ook online worden gespeeld. Je hebt verschillende sites waar je gratis poker kan spelen of met echt geld aan de slag kan gaan. Je kan door veel te oefenen een ijzersterke pokerspeler worden en er een flink zakcentje aan overhouden. Leer wel eerst even alle pokerhanden kennen en ontdek jouw eigen manier van spelen. Ook zijn er verschillende pokerspellen zoals Live Hold’em en Omaha en Five Card Draw. Je kan bij poker voor kleinere prijzen spelen, maar ook gigantische bedragen van enkele tonnen winnen wanneer je met een hogere inleg speelt. Met een paypal online casino kan je direct beginnen met spelen.

5. Geld verdienen met Instagram

Start vandaag nog een eigen Instagram-pagina op en begin met geld verdienen. Je kan door veel volgers aan te trekken bekendheid kweken op de Social Media. Stel je hebt veel volgers die gek zijn op kleding, honden of trends dan komen bepaalde bedrijven al snel bij je terecht. Je kan dan reclame maken van een product en op die manier geld verdienen. Het kan ook zijn dat een bedrijf op zoek is naar een Instagram-account met veel tieners of juist ouderen volgers. Er zijn wereldwijd onwijs veel bedrijven die op deze manier reclame proberen te maken. Je kan natuurlijk ook geld verdienen met andere Social Media, zoals Snapchat, Facebook en ga zo nog maar even door. Wil jij geld verdienen als influencer? Lees onze 11 tips die jou helpen van start te gaan met geld te verdienen als een echte social media influencer.

socialmedia-influencer

6. Klik op reclame en verdien geld

Je komt op het internet op vrijwel alle sites van die banners met reclame tegen. Het is best knap, maar het zijn meestal producten waar je ‘toevallig’ al een keer naar gekeken hebt. Er zijn echter ook websites die gebruikers de kans geven om geld te verdienen door reclame per e-mail te ontvangen. Geld verdienen met e-mail kan echt! Dagelijks ontvang je een e-mail waarin je aantal banners aan kunt klikken voor een kleine vergoeding. Doe je dit iedere dag voor een langere tijd, dan kan je een flink geldbedrag laten uitkeren. Het is een moderne en opmerkelijke manier van geld verdienen.

7. Teksten schrijven als freelancer

Websites staan vol met teksten en die moeten toch door iemand worden geschreven. Je kan als freelancer aan de slag gaan en jezelf aanbieden als tekstschrijver. De gekste en de meest algemene onderwerpen worden verkocht. Je kan schrijven over vakantiebestemmingen, creditcards of misschien wel dieren. Je kan het je zo gek niet bedenken of er is wel iemand die zo’n soort tekst goed kan gebruiken.

Laat een reactie achter