Er zijn steeds meer manieren waarop je op een betrouwbare manier vanuit huis geld kunt verdienen. Als je op zoek bent naar een baan en een beetje onderzoek doet, kun je veel kansen vinden om in het comfort van je eigen huis en met behulp van je eigen computer geld te kunnen verdienen. Met werken vanuit huis kun je voor jezelf een fulltime baan creëren waardoor je een volledig inkomen verdient of je kunt gewoon wat extra bijverdienen.

Hoewel er in veel bedrijfstakken geweldige flexibele banen te vinden zijn, kan het als het je doel is om virtueel te willen werken handig zijn om in specifieke sectoren aan de slag te gaan. Je moet wel de beschikking hebben over moderne computer en een goede internetverbinding want als je dat niet hebt, is het lastig om vanuit huis geld te kunnen verdienen. Je hebt ook een speciale werkruimte en een goede mate van discipline nodig om je aan de planning te kunnen houden.

Als je de vaardigheden hebt, ga dan op zoek naar een baan die bij je past.

In dit artikel bespreken we 5 manieren, die je kunt gebruiken om vanuit huis echt geld te kunnen verdienen:

1. Ga aan de slag als een medewerker in de klantenservice

meisje bellen

Als je voor een klantenservice wilt gaan werken, moet je wel een middelbaar schooldiploma of het equivalent daarvan op zak hebben. Voor sommige posities op een klantenservice kan zelfs een post-secundaire graad of een hogeschooldiploma vereist zijn. Het is meestal ook absoluut noodzakelijk om de juiste apparatuur te hebben en de computer, die je gaat gebruiken, moet up-to-date zijn. Verder is het handig als je een rustige, bekabelde werkruimte of een kantoor aan huis hebt. Een ruisonderdrukkende hoofdtelefoon heb je ook nodig. Op het niet-technische front zijn uitstekende interpersoonlijke vaardigheden iets wat natuurlijk niet mag ontbreken.

2. Geef je mening in online focusgroepen of vul enquêtes in

enquetes-invullen

Als je in een vroeg stadium digitale producten wilt helpen vormgeven, is lid worden van een online focusgroep of het beantwoorden van vragen een geweldige manier om online wat extra geld te kunnen verdienen. Enquetes invullen voor geld is misschien iets minder rendabel dan de andere opties hier, maar je kunt gemakkelijk lid worden van ‘XXX’. Het enige dat je hoeft te doen is een beetje informatie over je persoonlijke demografie (leeftijd, locatie enz…) te verstrekken en daarna kun je geld gaan verdienen met het invullen van betaalde enquêtes.

3. Ga data in een systeem invoeren

Een betrouwbare supersnelle internetverbinding is uiteraard een vereiste om toegang te kunnen krijgen tot de databases van waaruit je werkt. Je bent meestal werkzaam in een team. Je krijgt van het bedrijf, waarvoor je werkzaam bent, de gegevens om in het databasesysteem in te loggen zodat je bepaalde belangrijke data kunt invoeren of toegang krijgt tot de data om het te kunnen bewerken. Afhankelijk van de werkgever en de industrie, kan een middelbaar schooldiploma en misschien een aanvullende certificering de minimale opleidingsvereisten zijn. En natuurlijk moet je ook snel en uiterst nauwkeurig in een computersysteem data kunnen invoeren.

4. Ga aan de slag als docent Engels of ga bijles Engels geven

webshop-klanten

Je hebt bijna zeker een bachelordiploma nodig om bij scholen, universiteiten en andere virtuele onderwijsinstellingen online les te kunnen gaan geven. Werkgevers stellen het op prijs als je enige ervaring in het online lesgeven aan studenten hebt. Voor banen op hbo-niveau of hoger is een postgraduaat of een master-na-master een veel voorkomende vereiste en natuurlijk moet je ook professionele ervaring in het relevante vakgebied hebben. De vereisten kunnen per vak variëren; soms kan bijvoorbeeld Engels als tweede taal of een ESL-certificering nodig zijn om Engels te mogen onderwijzen aan mensen die andere talen spreken. Je hoeft niet altijd tweetalig te zijn.

5. Ga aan het werk als transcriptionist

Net als voor alle banen die je vanuit huis wilt gaan doen, moet je over up-to-date technologie beschikken om geld te verdienen als transcriptionist. We hebben het dan over items zoals een nieuwere computer, een ruisonderdrukkende hoofdtelefoon en in veel gevallen een gespecialiseerd transcriptie voetpedaal. Een stille werkruimte en snelle, zeer nauwkeurige typevaardigheden zijn ook nodig. Een certificering als transcriptionist en ervaring met het gebruik van transcriptieprogramma’s zoals Express Scribe zullen je een voorsprong geven op je concurrentie.

Laat een reactie achter