Ben je blij met de hoeveelheid geld dat je momenteel elke maand verdient? Als je niet blij bent, wat ga je er dan aan doen?

Als je momenteel niks doet, en je bent van plan om meer geld te verdienen, is het misschien goed om te weten dat je, legitiem, extra geld kan verdienen door online enquêtes in te vullen.

Waarom geld verdienen met enquêtes? Omdat grote merken altijd benieuwd zijn naar de gedachten van consumenten. Ze willen hun producten en marketing verbeteren, en ze zijn bereid om flink te betalen voor informatie die direct van de klanten komt.

Je kan per maand een paar extra honderd euro verdienen door betaalde online enquêtes in te vullen, maar je moet wel weten wat je doet. Als je simpelweg elke enquête in gaat vullen die je tegenkomt dan zal je enkel gefrustreerd raken.

Jouw tijd is waardevol. Doe wat onderzoek naar bedrijven die online betaalde enquêtes aanbieden en probeer uit te zoeken hoeveel het invullen van een specifieke enquête je gaat opleveren.

Je moet van tevoren goed uitzoeken of je in aanmerking komt voor de enquête (in plaats van daar halverwege pas achter te komen), en je kan een uurloon verdienen wat in de buurt komt van een startersbaan.

Als je veertig uur per week enquêtes invult wordt je natuurlijk helemaal gek, maar een paar uur per week kan al snel aantikken.

Onze aanbeveling?

Neem het geld dat je hiermee gaat verdienen serieus. Als je kan, zet het dan opzij voor iets wat betekenis heeft voor je. Je kan ervan op vakantie gaan, een reservepotje aanleggen, of een investeringsaccount openen bij je bank. Allemaal goede ideeën om je hard verdiende geld betekenis te geven.

Top 5 Enquête sites:

  1. Opinieland 💰
  2. SAMSAM 💰
  3. Global Test Market 💰
  4. Toluna 💰
  5. I-say 💰

Tip: Registreer je bij alle 5 de enquête-sites, zodat je de hoogste kans hebt om een match the vinden met het best betaalde onderzoek. Vul geen foute persoonsgegevens in en zorg ervoor dat je account bevestigd is, anders zal er niet uitbetaald worden.

geld_verdienen_met_enquetes

Hoe kan je enquêtes invullen voor geld?

De betaalde-enquête websites waar je lid van kan worden, worden betaald (door grote merken) om jouw mening over allerlei dingen te weten te komen. Je favoriete TV-gewoonten, plaatsen waar je graag eet, het materiaal waarvan je trui gemaakt is, etc.

Omdat ze zelf betaald worden door deze bedrijven, geven deze websites een gedeelte van dat bedrag door aan jou. De websites zijn dus eigenlijk een tussenpersoon, die opdrachten van merken aanneemt, en door jou laat uitvoeren. Lijkt dit je niet heel leuk, check dan andere tips om geld te verdienen op Fabmagazine.nl.

De websites bieden jou daarom geld, cadeaubonnen of andere interessante dingen, in ruil voor jouw tijd en het invullen van een enquête.

Houdt er rekening mee dat sommige van deze enquêtes een beperkte doelgroep hebben.

Bijvoorbeeld: de Kruidvat heeft weinig interesse naar de voorkeur van het type kaarsen van een 23-jarige jongen, dus gaan ze ook niet betalen om dit te weten te komen.

Wat betekent dit voor jou?

Je bent niet ‘geschikt’ voor elke enquête. Als je bij een betaalde enquête-website een account aanmaakt zullen ze je om bepaalde demografische gegevens vragen, zodat ze de enquêtes kunnen zoeken die bij jou passen. Omdat er geen een website is die partners is met elk grote merk dat onderzoek wilt laten doen…

Registreer je bij meerdere enquête-sites zodat je de hoogste kans hebt om een match the vinden met een geschikt, goedbetaald onderzoek.

Er zijn enorm veel websites te vinden. Sommige zien er behoorlijk fout uit, en betalen slecht uit. Er zijn echter ook een paar goede websites die bekend staan om goede uitbetalingen en goede gebruiksvriendelijkheid.

Ik zal in dit artikel bespreken welke websites ik het beste vind. Ik raad je aan om bij elke website een account aan te maken zodat je zelf de beste enquêtes kan uitkiezen. Lees hieronder snel verder over de best betaalde enquêtes ervaringen en hoe je enquetes kan invullen voor geld.

Tip:  Maak om je inbox opgeruimd te houden een nieuwe email adres aan voor enquête-websites, of plaats deze emails in ieder geval in een aparte map in je inbox. Je zal wel je emailadres moeten bevestigen, gebruik dus wel een geldig email adres in jouw beheer.

De 5 beste sites voor betaalde enquêtes

Zoals ik al eerder heb gezegd, blijf bij websites met een goede reputatie. De best betaalde enquête websites staan hierboven vermeld. Met die sites kan je een paar honderd euro per maand extra verdienen in cash en andere beloningen, simpelweg door het invullen van enquêtes.

Hoe je het geld en vouchers besteed is geheel aan jou, ik raad je wel aan om het grote plaatje in gedachten te houden. Hier zijn mijn topaanbevelingen voor websites waar je het meeste geld kan verdienen voor het invullen van enquêtes.

1. Opinieland💰

opinieland-homepagina

Geïnteresseerden kunnen zich heel simpel inschrijven op de website van OpinieLand. Op de homepage kan je jezelf eenvoudig aanmelden met een Facebook account of je kan het registratie formulier invullen. Op het registratieformulier moet je onder andere aangeven of je man of vrouw bent, voornaam, achternaam en het e- mail adres. Na de aanmelding wordt er een link gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de inschrijving te bevestigen c.q. het account te activeren. Hierna kan men aan de slag door een mening te geven in de online vragenlijsten.

Middels deze online enquêtes kan men betaald invloed uitoefenen op bepaalde producten en diensten welke dagelijks gebruikt worden. Ieder kwartaal maak je dan kans op €2.000, spaar punten die inwisselbaar zijn voor geld en cadeaubonnen. Daarnaast kan men ook nog gratis een goed doel ondersteunen. Opinieland betaalde afgelopen jaar maar liefst €650.000 uit! Een prima site dus om snel geld te verdienen met het invullen van enquêtes

2. SAMSAM 💰

SAMSAM betaalde enquetes

SAMSAM is erg gemakkelijk om geld te verdienen met enquêtes en komt daarmee op #1 van mijn lijst.

Er zijn 30.000 leden waarmee ze een van de grootste aanbieders zijn.

Een account aanmaken is erg makkelijk, je kan binnen een paar minuten registreren en inloggen, en ze zijn een van de websites die het beste betaald.

Er zijn geen speciale voorwaarden, je hoeft niets te installeren, en er staan elke dag nieuwe enquêtes op de websites. Je weet zelfs precies van tevoren wat je gaat verdienen met het invullen van de enquête. Zo weet je dus precies wat je tijd waard is.

3. Global Test Market 💰

global test market enquetes

Global Test Market’s slogan is ‘a rewarding experience’, of terwijl, ze bieden veel betaalde enquêtes aan.

Vanaf het moment dat je op de website klikt kan je al geld verdienen door enquêtes in te vullen. Het geeft je meteen een gevoel van vertrouwen, want de site staat ook bekend als betrouwbaar.

Enquêtes die beschikbaar zijn, betrekken vele onderwerpen, van het doen van boodschappen, tot restaurants en auto’s, je kan dus altijd wel iets vinden waar je aan mee kan doen. In 2018 hebben ze bijna 25 miljoen euro uitbetaald en het is gemakkelijk om een deel van dat geld te verdienen.

4. Toluna 💰

toluna enquetes

Een erg populaire gratis enquête site die al 17 jaar actief is, Toluna heeft meer dan 9 miljoen gebruikers over de hele wereld en staat welbekend in de industrie. Ze bieden betaalde enquêtes aan waarin je jouw mening omtrent bedrijven kan geven, er zijn ook interne spellen en stelsels waarmee je extra punten kan verdienen, alsmede de optie om producten te testen. Op  Tolune kan over het algemeen vrij snel geld verdienen door enquêtes in te vullen.

Zoals bij veel enquête sites beloont Toluna je met punten, die je kan omzetten in geld via Paypal, of cadeaubonnen voor Amazon of iTunes. Een nieuw element aan de website is dat je punten kan vergokken voor prijzen. Hoewel je 60.000 punten moet sparen voordat je een voucher van €10 kan claimen, vinden sommige mensen dit te lang duren, in dat geval kan je voor prijzen spelen vanaf slechts 500 punten. Je kan een gokje waken op een ‘giftie’, een soort kraskaartspel, en je kan zien of je het cadeau hebt gewonnen, of je punten bent verloren. Het is dan ook niet bedoeld voor mensen die niet van een gokje houden.

Hoewel het testen van producten wordt aangeboden krijg je alleen items toegezonden als je kwalificeert. Dit zal neerkomen op een enkel product per kwartaal, zie het dus meer als een bonus dan als een regulier onderdeel van je werk. Sommige gebruikers raken gefrustreerd door de lange termijn die nodig is voordat de vouchers arriveren, vooral wanneer je het vergelijkt met Opinion Outpost die direct uitbetaalt. Echter, het is nu eenmaal gebruikelijk bij enquête websites dat je enkele weken moet wachten voordat het geld arriveert. Het invullen van een enquête duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Er zijn ook mini vraagstukken op de website waarmee je extra punten kunt verdienen.

Het duurt soms dagen tot enkele weken voordat je punten op je Toluna account zichtbaar worden.

Door je gebruikersprofiel goed in te vullen krijg je uitnodigingen tot onderzoeken waar je voor kwalificeert. Er zijn standaard kwalificatievragen bij elke betaalde enquête om er zeker van te zijn dat je geschikt bent voordat je verder gaat. Je kan zelf ook gebruik maken van de Toluna community door een enquête aan te maken. Het is een leuke extra en je kan met andere gebruikers in gesprek raken!

5. I-say 💰

i-say online enquetes

I-Say is wellicht nummer 5 uit het rijtje, het blijft ook een erg goede website om met online enquêtes geld te verdienen vanuit thuis. Het is erg makkelijk om een account aan te maken op deze websites. Het is een proces dat enkele minuten duurt, waarbij je gevraagd wordt om sommige vragen te beantwoorden. Maak je geen zorgen, dit zijn enkel ‘pre-enquête’ vragen. Als je deze vragen hebt ingevuld zal je gevraagd worden om je email te openen en op de activatielink te klikken.

Daarna zal je account in werking treden. Zodra je dat hebt gedaan kan je aan betaalde enquêtes meedoen en punten verdienen. Verwacht geen testproducten van deze websites, dat bieden ze niet aan. Als onderdeel van dit Ipsos i-Say review, kan je ervan gerust zijn dat je een robuuste ervaring zal hebben wanneer je deze website gebruikt.

Zodra je op de website als lid actief bent zal je de volgende diensten kunnen uitvoeren:

• Betaalde enquêtes

Dit is zonder meer de beste manier om geld te verdienen op dit enquête platform. Je kan het eigenlijk niet vergelijken met opbrengsten van andere websites. Hoeveel je verdiend is afhankelijk van het aantal enquêtes dat je per dag voltooid. Geld verdienen met enquêtes is in ieder geval zeker haalbaar.

• Loyalty programma

Elke deelnemer van Ipsos i-Say kwalificeert voor het loyalty programma. Hoe meer enquêtes je invult, des te hoger worden de bonussen. Wanneer je 5 enquêtes invult krijg je 25 punten, voor 15 enquêtes 50, en voor 200 enquêtes 600 bonuspunten.

• Wedstrijden

Op dit platform kan je ook deelnemen aan wedstrijden. Je kan meedoen aan de welkomst-trekking. Hierbij heb je de kans om een van de 30 winnaar te zijn die €100 wint. Er volgt elke 4 maanden een trekking. Er is ook een click-trekking waarbij je 10.000 punten kan winnen. Als je vragen die op je profiel verschijnen checkt en beantwoord doe je mee aan deze trekking.

• Nodig vrienden uit

Als je vrienden uitnodigt voor Ipsos i-Say, krijg je hiervoor een beloning. Je hoeft alleen maar in te loggen op het platform en mensen een uitnodiging te sturen. Je zal 100 punten verdienen voor mensen die in jouw land wonen.

• Community

Op Ipsos i-Say, zal je een gelijkgestemde community aantreffen. Naast het feit dat je eigen vraagstukken kan posten, kan je reageren op anderen die dit hebben gedaan. Dat kan soms fijn zijn om even bij te komen van de serieuze enquêtes.

Conclusie

De beste websites om geld te verdienen met enquêtes zijn hiermee behandeld. Elke website heeft een uniek aanbod, en iets speciaals dat ze aanbieden voor de gebruiker. Het is nooit makkelijker geweest om geld te verdienen door enquêtes in te vullen. Door je te focussen op de best 5 betalende websites hierboven, kan je dus makkelijk online wat extra geld verdienen. Veel plezier!

geld

3 Reacties

Laat een reactie achter