Formule 1 racen zijn altijd fantastisch om naar te kijken: de snelheid, de ronkende motoren en de rijvaardigheid van de coureur die zichzelf tot het uiterste drijft. Natuurlijk kun je er op meerdere manieren van genieten. Op locatie, thuis op de bank of lekker met een stel vrienden in het café naar het grote scherm kijken. Of je maakt het helemaal spannend en je waagt een gokje op de afloop.

Naar het circuit

Formule 1 Spa-Francorchamps

Zelf naar Spa afreizen is natuurlijk het leukste. Pas als je op locatie aanwezig bent, kun je -letterlijk- met al je zintuigen de wedstrijd bijwonen. Natuurlijk kom je ogen en oren tekort. Maar ook je neus doet mee en snuift de geur van het asfalt en die typische machinelucht op. Zelfs je smaak (drankje en snack) en je gevoel komen er bij kijken, want natuurlijk krijg je kippenvel van de opwinding! Zorg dat je op tijd bent om tickets voor de Formule 1 in Spa-Francorchamps te bemachtigen, zodat je zeker bent van een plekje waar je alles goed kunt volgen. Zoals bij alle F1 races zijn er sta- en zitplaatsen en tickets voor 1 of meerder dagen.

Thuis of in een café

Maar ook voor de thuisblijvers zijn de races super spannend. Wanneer je thuis gaat kijken, moet je natuurlijk zorgen dat je een goede zender en verbinding hebt om te kijken. Soms moet je daarvoor een speciaal abonnement hebben. Zoek dus even uit hoe je thuis kunt kijken en zorg dat dit gedeelte in orde is. Verder haal je lekkere snacks en drinken in huis én nodig je de geschikte ‘collega-kijkers’ uit voor een perfecte avond. Tip: Haal een beamer in huis en regel zo een ‘bioscoopscherm’ voor nog meer kijkgenot!

Voor een café geldt zo ongeveer hetzelfde. Zoek een plek waar de race te zien is op groot scherm en zorg dat je op tijd aanwezig bent om een goede plek te bemachtigen.

Gokje wagen

Wil je jouw beleving van de Formule 1 in Spa nog spannender maken? Gokken is natuurlijk niet iets waar je een gewoonte van moet maken, maar voor een Grand Prix maak je graag een uitzondering! Sinds oktober vorig jaar is online gokken in Nederland ook legaal. Dus grijp je kans en voeg een extra dimensie toe aan de Grand Prix in Spa dit jaar. Wie weet win je het bedrag van je toegangskaartjes wel terug….

Maak er een complete vakantie van

Spa en omgeving zijn prachtig. Het zou zonde zijn als je hier alleen maar de Formule 1 bijwoont en verder niets van deze streek ziet. Je kunt hier de grotten bezoeken, lekker gaan relaxen in de thermen van Spa, wandelen, kajakken en bezienswaardigheden bezoeken. Of je nu met je gezin of met je vrienden gaat, in de streek zijn er genoeg plaatsen waar je een voordelige accommodatie kunt vinden. Dus boek een vakantiehuisje, hotel of plekje op de camping en jouw vakantie is helemaal top!

Laat een reactie achter