Huwelijksgunsten zijn een leuke manier om je grote dag een persoonlijk tintje te geven; je kunt iets kiezen dat jullie als paar weerspiegelt of een leuk element dat bij je huwelijksbestemming of -decor past. Het is dezer dagen een enorme trend geworden. Ga dit trouwseizoen verder dan het verwachte en word creatief. Gepersonaliseerde en unieke artikelen bedrukken kan je tegenwoordig heel makkelijk op het internet regelen.

zelfbedrukte-mok

Hier hebben we 6 geweldige huwelijkscadeaus op een rijtje gezet die persoonlijk en onvergetelijk zijn.

1. Gepersonaliseerde kaarsen

geur-kaarsje

Als je op zoek bent naar de perfecte gastengeschenken die uniek zijn voor je huwelijk en die na de receptie niet weggegooid zullen worden, dan moeten kaarsen voor je huwelijk bovenaan je lijst staan. Kies uit twee geuren (of combineer ze) en personaliseer deze zoete geschenken met jullie namen rond de zijkant.

2. Kleurrijke waaiers

Tijdens zomerse ceremonies houden kleurrijke, handgemaakte waaiers de gasten koel en dienen tegelijk als ideaal fotohokje attribuut. Je kunt de waaiers voor bruiloft cadeau personaliseren met hun favoriete foto.

3. Planten in pot

planten-cactussen

Kies milieuvriendelijke geschenkmogelijkheden zoals potplanten om positieve vibes te creëren, wat je niet alleen geld bespaart maar ook een slimme en verstandige geschenkoptie is voor je gasten. Of je de planten nu cadeau doet in bruin papier met een persoonlijke boodschap, of ze als geschenken laat verpakken in golfkartonnen of op maat gemaakte dozen, we geven er een duimpje voor!

4. Aangepaste sleutelhangers

Je hebt de sleutels van je hart al weggegeven, maar op je bestemmingshuwelijk kun je je gasten prachtige sleutelhangers geven met Indiase esthetische details. En dankzij de personalisatie zullen deze praktische huwelijksgunsten je dierbaren altijd aan je blijven herinneren.

5. Eten

duurste eten

Er is niets aanlokkelijker dan eetbare huwelijksgiften of ingrediënten waarmee je heerlijk eten kunt maken. Met kruiden verrijkte oliën, zelfgemaakte jam en augurken, en biologische honing zijn allemaal fantastische huwelijksgeschenken voor je gasten!

6. Drankflessen

Blijf in de stemming door drankflessen met zelf bedrukte etiketten als huwelijksgeschenk te gebruiken. Maak je volgende feest echt gedenkwaardig door bij het uitgaan miniflesjes uit te delen, compleet met aangepaste etiketten om de gelegenheid te herdenken. Vul lege flesjes met je eigen creatie als je zelf drankjes maakt voor het feest.

Hopelijk hebben deze unieke huwelijksgunsten je geïnspireerd om na te denken over coole ideeën voor bruiloft cadeaus voor je grote dag.

Laat een reactie achter