GFK Panel is een online enquêtepanel, dat je beloont voor het delen van jouw mening. Het is één van die unieke enquêtesites omdat het voornamelijk media behandelt en dan met name televisie en radio. Geld verdienen met GFK panel is dus goed te doen!

Als je vaak naar de radio luistert of televisieprogramma’s bekijkt, vind je deze site misschien wel interessant. Maar is GFK Panel wel betrouwbaar? Dit is een belangrijke vraag om te stellen en ik vind dat het eigenlijk wel meteen een antwoord verdient. Dus laat me het gewoon meteen beantwoorden, zodat we verder kunnen gaan met andere belangrijke dingen over de site.

GFK Panel behoort niet voor niets tot de best betaalde enquête sites van Nederland!

Ja, GFK Panel is een legitieme enquêtesite, die je beloont voor het invullen van enquêteaanbiedingen. Maar is het ook je tijd wel waard? Deze GFK Panel beoordeling zal die vraag en nog meer beantwoorden. Hopelijk kun je dan na het lezen van dit artikel erachter komen of je wel of niet lid moet worden van dit enquêtepanel.

AANMELDEN BIJ GFK PANEL


Wat is GFK Panel en wat heeft het te bieden?

gfk panelGFK Panel is een gespecialiseerd enquêtepanel, dat zich richt op het verkrijgen van jouw mening over programma’s die je op tv bekijkt of programma’s die je op de radio beluistert.

Het is eigendom van GfK, een marktonderzoeksbureau dat is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

Om het potentieel van deze enquêtesite als een levensvatbare bron van extra inkomsten te begrijpen, moeten we nader bekijken hoe je met GFK Panel kunt verdienen.


Is GFK Panel betrouwbaar?

knowledgepanel

Gil is één van ’s werelds toonaangevende bedrijven voor marktonderzoek. Ze hebben kantoren in meer dan 100 landen, waaronder verschillende in Nederland. Het bedrijf beheert KnowledgePanel. GfK staat op de 7e plaats in de Honomichl Top 50, een jaarlijkse lijst van ’s werelds grootste bedrijven voor marktonderzoek. Het behoort tot verschillende verenigingen voor marktonderzoek, waaronder ESOMAR en ARF. Knowledgepanel is dus geen scam, maar een legitieme site.


De verdienmogelijkheid – betaalde enquêtes

euro-biljettenDe enige manier om met GFK Panel beloningen te verdienen, is door hun enquête-aanbiedingen in te vullen. Wanneer je lid wordt van hun enquêtepanel kun je enquêtes, die voor jou beschikbaar zijn, invullen. Het is een beetje anders dan bij de meeste enquêtesites, omdat je niet echt hoeft te voldoen aan kwalificatievragen. Bij de enquête-aanbiedingen wordt gewoon naar jouw mening gevraagd over de programma’s die je die dag hebt bekeken en wordt er gevraagd om jouw beoordeling te geven.

Wanneer je je aanmeldt bij de site, zie je een lijst met enquêtes, die je kunt invullen. Er zullen twee soorten enquêtes zijn, één voor tv en één voor radio. Je kunt echter niet zomaar een enquêteaanbod kiezen, omdat elke enquête specifiek voor een bepaalde show/programma is, die wordt uitgezonden op dezelfde dag dat de aanbieding beschikbaar is.

Dus, je moet de show bekijken of naar het programma luisteren om een goede beoordeling te kunnen geven. En omdat een enquête specifiek voor de uitzending van de show/het programma op dezelfde dag is, is deze alleen van 06.00 uur tot 12.00 uur op dezelfde dag beschikbaar.

Na 12 uur middernacht wordt een nieuwe reeks enquêtes voor je beschikbaar gesteld. Het maakt niet uit op welk tijdstip van de dag je de show hebt bekeken of naar het programma hebt geluisterd, zolang je de enquête maar vóór de deadline hebt ingevuld. Nadat je de enquête hebt voltooid, ontvang je een bepaald aantal punten als beloning (ik zal de beloningen hierna bespreken).

Als je toch naar een bepaald tv-programma’s kijkt, kan het naar mijn mening een leuke manier zijn om meer betrokken te raken bij de tv-programma’s. En het kan een geweldige manier zijn om jouw mening hierover te geven.


Hoe krijg je betaald?

betalings-providers

Strikt genomen word je niet betaald voor het invullen van de enquêtes. In plaats daarvan ontvang je als beloning punten. Je kunt dan de verzamelde punten gebruiken om deel te nemen aan hun prijstrekking. Je kunt de verzamelde punten gebruiken om deel te kunnen nemen aan een specifieke prijstrekking. Hoe hoger het vereiste aantal punten van de prijstrekking is, hoe beter de prijs.

De prijzen van de punten-prijstrekking variëren van vouchers, gadgets en ervaringen (vakantie- of reispakketten). Elke catalogusprijs in de punten-prijstrekking heeft een andere sluitingsdatum, die duidelijk wordt vermeld wanneer je deelneemt aan de trekking. Maar naast de prijstrekkingen met punten, kun je ook aan hun wekelijkse prijstrekkingen deelnemen. Hun wekelijkse prijstrekkingen hebben drie niveaus.

Je moet een bepaald aantal enquête-aanbiedingen invullen om deel te kunnen nemen aan één van de niveaus van hun wekelijkse prijstrekkingen. Voor brons moet je 1 tot 2 enquêtes invullen. Voor zilver moet je 3 tot 4 enquêtes invullen. En wat goud betreft, moet je ten minste 5 tot 7 enquêtes invullen.

Het is duidelijk dat hoe hoger het niveau, hoe beter de prijzen zijn. Dus als je kans wilt maken op geweldige prijzen, moet je meer enquêtes invullen. De wekelijkse prijstrekkingen vinden elke maandag plaats of, in het geval van officiële feestdagen, op de dinsdag daarna. Naar mijn mening is het zeker mogelijk om mee te doen voor de prijzen van goud zolang je maar elke dag inlogt en een enquête-aanbod invult. De prijzen zijn vrij aanzienlijk, maar naar mijn mening is dit echt het grote nadeel van dit enquêtepanel. Zoals je ziet, heb je geen garantie wanneer je een enquête-aanbieding invult. Alles zal gebaseerd zijn op toeval. Dus als je op zoek bent naar enquêtesites, die garanderen dat je iets verdient, is dit misschien niet de juiste site voor jou.


Hoeveel kun je verdienen?

beloningen-gfk-panel

Naar mijn mening is het niet echt een kwestie van hoeveel je op deze site kunt verdienen, maar in plaats daarvan of je ooit één van de prijstrekkingen wint waaraan je meedoet. Het contante equivalent van elke beschikbare prijs van hun trekkingen is vrij aanzienlijk. Maar de simpele waarheid is, hoewel de prijzen op het eerste gezicht erg aantrekkelijk lijken, krijg je ze alleen als je de trekking wint. Je kunt dus maanden en maanden enquêtes invullen en niets winnen. Naar mijn mening zal je tijd, als je zeker wilt zijn dat je beloningen krijgt, beter besteed kunnen worden aan enquêtesites die je daadwerkelijk betalen/belonen voor jouw tijd en niet aan iets dat is gebaseerd op toeval. Als je echter bezig bent met tv- en radioprogramma’s en jouw mening hierover wilt geven, dan is GFK Panel hiervoor wel een unieke kans. Maar je moet vooral meedoen als je wilt dat jouw mening over deze shows wordt gehoord en dan is het een leuke bonus om die grote prijzen te kunnen winnen.

AANMELDEN BIJ GFK PANEL


Waar gaan de enquêtes over bij GFK Panel?

enquete-statistiekenJe ontvangt korte enquêtes over een breed scala aan onderwerpen. Nieuwe producten die worden geïntroduceerd en actuele gebeurtenissen zijn slechts een klein voorbeeld van de soorten enquêtes die je op GFK Panel ontvangt.

 


Kunnen andere huisgenoten deelnemen aan GFK Panel?

huisgenotenNatuurlijk kunnen ze dat. Ze willen graag dat alle volwassenen en tieners bij jou thuis zich inschrijven – iedereen van 13 jaar of ouder. Voordat ze een tiener in het GFK-panel inschrijven, vragen ze wel de toestemming van een ouder of een voogd. Ze zullen de privacy van al hun panelleden beschermen met dezelfde hoge normen, die zij voor jou hanteren. Daarnaast zijn er van tijd tot tijd projecten waarvoor werving van specifieke leeftijdsgroepen vereist is, die geen tieners of andere leeftijdscategorieën mogen omvatten. De materialen die je worden toegestuurd, geven duidelijk aan of ze werven voor specifieke leeftijden.


Kun je GFK Panel op je mobiel gebruiken?

gfk-panel-telefoonWaarschijnlijk is de beste kwaliteit van dit enquêtepanel, naar mijn mening, dat je hun enquêtes vrij gemakkelijk kunt invullen. Dit komt omdat ze een zelfstandige mobiele GFK Panel-app hebben, die je op jouw mobiele apparaat kunt downloaden en waarmee je dus, zelfs als je niet achter de computer zit, enquêtes kunt invullen. Hun mobiele app is zowel in de iOS- als de Android-appstores beschikbaar. Dit maakt het mogelijk voor jou om enquêtes te beantwoorden, zelfs wanneer je op de bank zit te kijken naar de show die je zou moeten bekijken. Dit geeft je tenminste een betere kans om de deadline van de enquête-aanbiedingen te behalen. Hun app is ook goed ontworpen, dus het is geen probleem om door de app te navigeren.


Wie kan er lid worden van GFK Panel?

GFK Panel is alleen beschikbaar voor inwoners van Nederland, het VK, Ierland en het eiland Man. Je moet ook minstens 16 jaar oud zijn om deel te kunnen nemen aan hun panel. Om je als lid te kunnen registreren, moet je het registratieformulier invullen. Voor het registratieformulier moet je jouw mobiele nummer opgeven.

Dit is belangrijk omdat zij jouw activeringscode naar het nummer sturen, dat je hebt opgegeven. Om jouw lidmaatschap te kunnen activeren, moet je twee dingen doen. Je moet de activeringscode opgeven en vervolgens jouw toepassing verifiëren door te klikken op de activeringslink in de e-mail, die naar je is verzonden. Zodra je dat hebt gedaan, moet je je profiel voltooien voordat je je kunt inloggen op de site. Merk op dat als je eenmaal lid bent van hun panel, je ervoor moet zorgen dat je in een periode van zes weken ten minste één enquête hebt ingevuld. Als je zes weken lang geen enquête hebt ingevuld of bent ingelogd geweest op de site, zullen ze jouw lidmaatschap intrekken en verlies je alle punten die je hebt verzameld.


Kun je ondersteuning krijgen?

Als je problemen met jouw account ondervindt, kun je via het contactformulier dat ze op hun website hebben opgegeven contact opnemen met hun ondersteuningsteam. Zoals je in de bovenstaande foto kunt zien, is er één ding uniek aan hun contactformulier. Er wordt ook gevraagd om jouw mobiele nummer op te geven. Dit is de eerste keer dat ik dit op een enquêtepanel tegenkwam. Ik weet niet zeker waarom ze je om dit stukje informatie vragen. Het is waarschijnlijk slechts een voorzorgsmaatregel voor het geval ze echt onmiddellijk contact met je moeten opnemen. Hun site heeft ook het standaard gedeelte met veel gestelde vragen, dat de meeste algemene onderwerpen over de site behandelt. Al met al hebben ze naar mijn mening een fatsoenlijke manier om hun leden te ondersteunen.


Eindoordeel

GFK Panel is een legitieme enquêtesite, die je beloont voor het invullen van hun enquête-aanbiedingen.

Om je een overzicht te geven van wat deze site te bieden heeft, volgt hier een samenvatting van de voor- en nadelen.

voordeelVoordelen: 

 

  • Het invullen van hun enquête-aanbiedingen kost je niet veel tijd.
  • Heeft een mobiele app, die je kunt gebruiken om enquêtes in te vullen.
  • Kan een unieke manier zijn om jouw mening over tv- en radioprogramma’s te geven.

nadeelNadelen:

 

  • Er is geen garantie dat je van deze site zult verdienen vanwege de manier waarop zij hun beloningssysteem structureren.
  • Het registratieproces is een beetje traag.

Wat ik het leukste vind aan GFK Panel is dat het invullen van hun enquêtes niet echt veel van je tijd kost.

Bovendien is er praktisch geen kwalificatieproces dat je moet ondergaan. Dat betekent dat je altijd gekwalificeerd bent voor de enquête-aanbiedingen, die ze aanbieden.

Het nadeel is echter dat er geen garantie is dat je iets van hen zult ontvangen omdat al hun beloningen puur op toeval zijn gebaseerd. Naar mijn mening zou het beter zijn geweest als ze ook een zekere manier voor je boden om iets te ontvangen in ruil voor het invullen van hun enquête-aanbiedingen.

Maar als je toch bezig bent met tv- en radioshows, is het een unieke manier om je mening hierover te geven en dan is het een leuke bonus om tegelijkertijd geweldige prijzen te kunnen winnen.

Als je echter alléén op zoek bent naar enquêtesites, die garanderen dat je iets verdient voor het invullen van enquêteaanbiedingen, raad ik je aan om de andere enquêtesites te bekijken.

De enquêtesites op deze lijst hebben allemaal vrij goed verdienpotentieel en zullen garanderen dat je een beetje extra geld verdient. Bovendien kun je, ongeacht waar je woont, een site vinden die aan jouw behoeften voldoet.


Hoe kun je lid worden van GFK Panel?

Als je lid wilt worden van GFK Panel, is het proces vrij eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is op de onderstaande knop te klikken en je gaat dan naar het aanmeldformulier. Houd er rekening mee dat ze vaak alleen naar bepaalde demografische gegevens zoeken, dus er is geen garantie dat ze je ook zullen accepteren. Maar als je in Nederland woont, kun je via de onderstaande knop controleren of ze momenteel leden zoeken. Als je zelf opmerkingen of vragen hebt over GFK Panel of misschien wel ervaring hebt met GFK Panel, dan hoor ik die graag in een reactie hieronder.

AANMELDEN BIJ GFK PANEL

Laat een reactie achter