Harry Mens kennen de meeste mensen van zijn programma Businessclass, maar wie dit programma niet kijkt zal toch wel weten over wie we het hebben. Deze zakenman in hart en nieren komt namelijk vaker voorbij op televisie. Zo worden er met regelmaat fragmenten uit het programma Businessclass getoond in Vandaag Inside, waar het programma én Harry Mens zelf meer dan eens onderwerp van de grap zijn. Daarnaast voert Harry Mens met regelmaat gesprekken met Willem van Hanegem, één van de meest bekende voetballegendes van ons land, en deze gesprekken nemen vaker een bizarre wending. Wat niet iedereen weet is dat Harry Mens ook nog prachtige dochters heeft.

Harry Mens is méér dan een zakenman

In zijn leven heeft Harry Mens een behoorlijk vermogen op weten te bouwen, voornamelijk vanuit zijn activiteiten in vastgoed, maar ook met diverse andere ondernemingen. Enkele jaren geleden heeft hij nog een crematorium geopend in Lisse, wat een modern complex is geworden dat geliefd is onder mensen die een mooie uitvaart willen laten verzorgen. Ook dit crematorium is al meerdere malen in programma’s voorgekomen, waaronder ook in het programma ‘Over mijn Lijk’. Harry Mens wordt door een chauffeur overal naartoe gereden in zijn Jaguar, waarmee hij duidelijk maakt gewoon een succesvol zakenman te zijn. Toch is Harry Mens meer dan een zakenman. Hij is vooral ook vader, van wel 5 dochters. We spreken vaak van vier dochters, maar er is ook nog een ‘verloren’ dochter waar niet vaak over gesproken wordt. Natuurlijk stellen wij ook die kort aan je voor.

Suze is de eerste dochter van Harry Mens

Harry Mens woonde met zijn partner in Lisse, het dorp waar hij nu ook zijn crematorium runt en dat vooral bekend staat om de Keukenhof. Deze eerste grote liefde van Harry Mens heet Suze en met deze vrouw kreeg hij zijn eerste dochter, eveneens genaamd Suze. Het is goed mogelijk dat je dochter Suze Mens kent, want zij is ook een bekend gezicht op televisie. Met regelmaat voert zij interviews voor Businessclass of maakt ze items voor het programma van haar vader. Suze is dus de oudste dochter van Harry Mens.

Marlous is de tweede dochter van Harry Mens

Harry Mens en zijn partner Suze kregen samen nog een dochter, genaamd Marlous. Zij is vijf jaar jonger dan oudste dochter Suze. Marlous Mens is minder bekend dan haar oudere zus, maar doet het zeker ook goed in dit leven. Zij is in 2018 getrouwd met Michel Mol. Dit huwelijk vond volledig in het geheim plaats. Michel Mol is directeur geweest van het Nederlandse Formule 1-team Spyker F1 en het marketingbedrijf Lost Boys, en mag zich rekenen tot de rijkste zakenmannen van ons land.

Sarah is de derde dochter van Harry Mens

De derde dochter van Harry Mens heet Sarah en zij is de eerste dochter die hij met de Marokkaanse vrouw Mouna kreeg. Sarah is maar liefst veertien jaar jonger dan Marlous. Op dit moment is Sarah Mens misschien wel de meest bekende dochter van Harry Mens. Deze bekendheid kreeg zij vooral door haar relatie met de Belgische spits Romelu Lukaku, die op dit moment speelt bij Chelsea FC. Deze relatie kwam in 2018 ten einde, maar heeft dochter Sarah Mens dus wel veel bekendheid opgeleverd.

Nour is de vierde dochter van Harry Mens

Drie jaar na de geboorte van Sarah kregen Harry en Mouna nog een dochter, namelijk Nour. Ook Nour Mens is niet geheel onbekend. Als tiener wist zij al indruk te maken met meidengroep TP4Y in het televisieprogramma ‘Holland’s Got Talent’, waar zij de finale wist te bereiken met de meidengroep. Dit heeft haar een mooi zetje gegeven in de richting waar zij naartoe wilde, namelijk de richting van muziek. Nour Mens is zangeres en heeft onder meer meegewerkt aan nummers van Ronnie Flex, de bekende rapper.

De ‘verloren’ vijfde dochter van Harry Mens

Er wordt vaak gezegd dat Harry Mens vier dochters heeft, maar in werkelijkheid heeft hij er vijf. Hij houdt dit zelf ook niet geheim. In een interview heeft hij bijvoorbeeld al eens aangegeven dat hij met zijn vijf dochters een heel rijk leven heeft. Hij gaf hierbij ook aan dat hij alle vijf zijn dochters veel geeft, waaronder huizen. De vijfde dochter van Harry Mens heet Victoria en zij heeft een andere moeder dan de andere dochters van Harry. Hij kreeg dochter Victoria met een Bulgaarse vrouw, Diana, en het schijnt dat Diana en dochter Victoria momenteel in Bulgarije wonen.

Laat een reactie achter