Helene Hendriks is een prachtige blondine en je kunt haar zeker kennen als presentatrice bij programma’s, zoals FOX Sports en Veronica Inside. Ze is zo’n groot succes geworden binnen de sport televisiewereld dat ze zelfs haar eigen talkshows heeft. Die ‘De Oranjezomer’ en ‘Hlf8’ heten. Daarnaast is deze bloedmooie vrouw ook een voormalig hockeyster geweest. Ze is 43 jaar oud en ze komt uit Breda. Ze heeft veel hoogtepunten met haar carrière behaald, maar op privégebied is haar leven zeker ook interessant en dan met name haar liefdesleven. Leer Helene Hendriks beter kennen en ontdek hier wie haar oudere partner is!

De partner van Helene Hendriks

Frans-Vinju-partner-helene-hendriks.jpg

Frans-Vinju-2.jpg

Helene Hendriks is erg mysterieus over haar privéleven en dat was ze een tijdje ook over haar liefdesleven. Er gingen zelfs geruchten rond dat ze op vrouwen valt, maar in 2022 bevestigde Hendriks dat dit niet waar is en dat ze een vriend heeft. Hierbij gaf ze ook aan dat haar partner niet in de spotlights wil staan, en we hebben nu uitgezocht waarom hij dit waarschijnlijk niet wil. Hij is namelijk 22 jaar ouder dan haar. De man over wie we het hebben heet Frans Vinju, wat Realy FBI heeft uitgebracht. Ze hebben elkaar ontmoet in de hockeywereld en hij is nu 65 jaar oud.

Het verhaal achter Helene Hendriks

Helene is opgegroeid met haar familie in Breda en ze woont er nu nog steeds in een dorpje genaamd Bavel. Een leuk feitje die heel weinig mensen weten over Hendriks is, dat ze een drieling is. Ze is de jongste van de drieling, haar twee ‘oudere’ zussen heten Claire en Judith. En liefde voor sport zit zeker in het DNA, want haar zussen zijn ook echte sportfanaten, zoals Helene. Haar zus Claire had zelfs het wereldkampioenschap van zaalhockey gewonnen. De ouders van Helene hebben hun passie voor sport doorgegeven aan hun kinderen, want hun vader en moeder zaten beide op hockey.

De televisiecarrière van Helene Hendriks

De televisiecarrière van Hendriks begon toen ze zich realiseerde dat ze niet meer verder kon met hockey, vanwege haar pinkblessure die ze had opgelopen. Op haar 31e kwam er een einde aan haar hockeycarrière, maar toen werd de deur naar de televisiewereld voor haar geopend, want NOS nam contact met haar op en een journalist vroeg aan haar of ze aan de slag wilde gaan bij NAC TV. Uiteindelijk werkt ze tot de dag van vandaag bij ESPN als vaste presentatrice. En in 2023 heeft ze zelfs de Televizier-Ring mogen winnen voor beste presentatrice!

Laat een reactie achter