Je hebt wat geld op de bank staan en eigenlijk vind je dat je er wat mee zou moeten doen. Zodat je misschien straks iets meer geld op de bank hebt staan. Wil je Starten met beleggen?. Dan moet je goed nadenken waarin je wilt beleggen. Huizen, schilderijen, whisky, crypto’s of bitcoins of ? Of in bedrijven? Maar welk bedrijf? En hoe weet je dat ze jouw geld goed besteden?

Gelukkig hoeft beleggen niet moeilijk te zijn. Je kan namelijk ook beleggen in mixfondsen. Experts stellen een mixfonds samen van aandelen en/of obligaties van verschillende bedrijven en organisaties. Beleg je in zo’n mixfonds, dan hoef je alleen het geld op een beleggingsrekening te storten en de beleggingsexperts doen het werk voor je. Je hoeft zelf de beurs niet in de gaten te houden en geen keuze te maken tussen bedrijven. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Ga dan beleggen bij Centraal Beheer. Kies 1 of meer fondsen, stort het te beleggen bedrag op een beleggingsrekening en wij gaan voor u aan de slag. Beleggen brengt kosten en risico met zich mee.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Centraal Beheer.

Laat een reactie achter