Huawei freebuds pro 2 is de nieuwe draadloze oortelefoon van Huawei. Met een nieuw ontwerp, verbeterde ruisonderdrukking en beter geluid. De geluidskwaliteit is uitstekend helder en fatsoenlijk in Freebuds 2 Pro. De nieuwste oordopjes winnen essentiële waterbestendigheid dankzij een IP54-classificatie, wat betekent dat ze veilig zijn tegen spatten en onderdompeling niet overleven. Huawei FreeBuds Pro 2 zal aanwezig zijn in drie kleuren: blauw zilver, frost silver en keramisch wit.

Gebouwde kwaliteit:

De bouwkwaliteit is uitstekend voor een volledig kunststof constructie. Als je er voor zorgt, zoals het opbergen in een koffer wanneer het niet wordt gebruikt, zal het geen probleem zijn met de duurzaamheid. Natuurlijk zijn oortelefoons met een metalen behuizing duurzamer dan Freepods, maar het gewicht neemt dienovereenkomstig toe en Bluetooth zal waarschijnlijk worden gehinderd.

Geluidskwaliteit:

Het geluid is verrassend goed en de bas- en middentonen klinken natuurlijker, dus iets beter dan de andere FreeBuds. Het is indrukwekkend dat het geluid van de oortelefoons de afgelopen jaren is geëvolueerd. De oortelefoons waren vroeger erg dun en laag, maar de Huawei FreeBuds Pro 2 heeft een helder, soepel, warm middenbereik en een stevige bas.

Door in-ear koptelefoons duurt het een paar uur om aan dit geluid te wennen, maar het wordt erg comfortabel als je er eenmaal aan gewend bent. De treble is soepel en roll-off, dus er is weinig kans op een onaangename sisklank. De zang is open en toegankelijk, maar heeft niet de diepte die je van een in-ear verwacht. Het geluidsveld en de expressieve kracht zijn zeer licht en luchtig, zoals verwacht mag worden van het open-back design. Het is perfect voor iedereen.

Functioneel aspect:

Huawei Freebuds Pro 2

Huawei Freebuds pro 2 heeft veel ingebouwde functies die de gebruikerservaring verbeteren. Om muziek af te spelen en te pauzeren, moet je dubbeltikken op de juiste oortelefoons, maar als je eenmaal gewend bent om op de juiste plek te tikken, werkt dit perfect. Tik op de oortelefoons aan de linkerkant om de telefoon op en neer te leggen, en als je niet aan het bellen bent, kun je Google Voice Assistant starten. Verrassend genoeg zijn er zoveel functies, maar het is frustrerend dat er geen functies zijn zoals andere oortelefoons die je kunt toewijzen en aanpassen aan je favoriete onderdelen. Het is geschikt voor alle Huawei-gebruikers en u kunt vergaderingen bijwonen zonder de verbinding te verbreken. Het is een perfecte implementatie en leuk om te gebruiken. 

Pasvorm en isolatie:

Het gevoel van het dragen van Huawei Freebuds Pro 2 is zeer comfortabel met een klein formaat, een gladde behuizing en een laag gewicht waardoor ze in je oren verdwijnen. Een van de redenen waarom Huawei Freebuds pro 2 comfortabel is, is natuurlijk dat het geen oortje is. In plaats van in de gehoorgang te worden ingebracht, wordt deze lichtjes in het oor geplaatst. Het wordt ondersteund door de tragus en de antitragus l in de gehoorgang. Dit is een pluspunt voor comfort en werkt goed voor isolatietesten. Dankzij het ontwerp kan de Huawei Freebuds pro 2 het binnendringen van ruis vrijwel elimineren. Omdat niets de gehoorgang blokkeert, kan het dragen van een koptelefoon er ook voor zorgen dat de meeste externe geluiden hoorbaar zijn.

Laat een reactie achter