Het huis van Messi is behoorlijk spectaculair, maar wat Ronaldo bezit is misschien nog wel spectaculairder. Cristiano Ronaldo is namelijk niet alleen een wereldberoemde voetbalster, maar staat ook behoorlijk bekend om zijn investeringen in huizen. Het is dan ook geen wonder dat het huis van Cristiano Ronaldo bijzonder luxe is. In 2009 kocht hij een hotel in Portugal. Een paar maanden later vond hij een huis in Madrid zie video hieronder. En in 2015 vond de voetballer een appartement in het centrum van Lissabon die hij kocht voor 2 miljoen. Ronaldo staat ook bekend om zijn gulheid, aangezien hij voor zijn agent Georges Mendes een heel Grieks eiland had afgehuurd voor zijn bruiloft.

Het huis van Ronaldo in Madrid

Zoals hierboven te zien is leidde Cristiano Ronaldo een tour door zijn gigantische villa, gelegen in La Finca in Pozuelo de Alarcon, 10 kilometer van Madrid. Fans van de atleet waren er verbaasd over. Ze kregen de kans om het huis van hun favoriete voetbalspeler te zien.

Het huis van Ronaldo kost €6,5 miljoen en is gelegen in een elite omgeving waar je niet zomaar terecht kan komen. Ook de legende Zinedine Zidane heeft hier een huis in de buurt. Ronaldo, die €390 duizend per week verdient, nodigde een videograaf uit om zijn huis te bezoeken en liet de slaapkamer, een woonkamer en een tuin zien. Het eigendom van de voetballer heeft een oppervlakte van 798 vierkante meter en is een één verdiepingshuis. Naast de kamers die je in de video kunt zien zijn er binnen nog acht badkamers en een kinderkamer. De Portugese speler geeft toe dat de belangrijkste kamer in het huis de slaapkamer is. Dit prachtige huis van Ronaldo helpt hem immers om goed te herstellen en uiteindelijk om goede resultaten op het voetbalveld te behalen.

Wat verdiend Ronaldo?

Het inkomen van Ronaldo’s is laatste jaar met 2,5 miljoen euro gestegen en bedraagt op dit moment maar liefst 96 miljoen euro! 45 miljoen ontvangt hij van zijn salaris en bonussen bij Real madrid en 24 miljoen euro ontvangt hij door sponsorcontracten. Volgens schattingen van Forbes is Ronaldo niet alleen de bestbetaalde voetballer ter wereld, maar ook de meest betaalde atleet ter wereld in teamsport. Voor iedere goal of een assistentie gemaakt door Ronaldo, ontvangt hij maar liefst €637.000! Daar moeten de meeste mensen toch wel heel wat jaren voor werken.

De auto’s van Ronaldo

De grote ster van Real Madrid toonde zijn collectie van ongeveer 10 auto’ s. Hieronder is de lijst van de meest luxe auto’s van Cristiano Ronaldo.

Mercedes-Benz C-Class Sport Coupe

De eerste auto uit de collectie van Cristiano Ronaldo werd in 2004 gekocht toen de voetbalster nog maar 19 jaar oud was. Tegen die tijd had de voetballer al een contract getekend bij Manchester United en voor de nationale ploeg van Portugal, waarmee hij in de finale kwam van de Europa league. Hij betaalde zonder twijfel 23 duizend euro voor zijn auto.

Mercedes-Benz C220 CDI

In hetzelfde jaar (2004), na zijn eerste seizoen in de Engelse Premier League, kocht Ronaldo nog een Mercedes. De tweede buitenlandse auto uit de collectie van Cristiano kost maar liefst 29.000 euro.

BMW M6

De BMW M6 kan maar liefst 330 km per uur. De kosten zijn 94 duizend euro. Ronaldo gebruikte in 2006 vaak de snelle M6 om de straten van Manchester te bezoeken.

Bentley Continental GTC

Cristiano had een dure luxe auto tot 2009 toen hij zijn spullen verzamelde en verhuisde naar Madrid, waar hij een contract ondertekende bij Real Madrid. De verkoop van een zijn Bentley bracht Ronaldo 115 duizend euro op, terwijl een nieuwe auto hem 170 duizend kostte.

Porsche Cayenne

De Porsche kocht Ronado in 2007 voor heel goedkoop (slechts 80 duizend euro…). Eerlijk gezegd niet de meest exclusieve auto onder de voetbalsterren.

Ferrari 599 GTB Fiorano

Ronaldo kocht de rode sportwagen kort na het winnen van de Moskouse Champions League finale in 2008, maar zes maanden later crashte hij in een tunnel van Manchester. Zonder erover na te denken kocht Ronaldo een vergelijkbaar model. Beide autos van de Portugees worden geschat op 404 duizend euro.

Audi Q7

Het is een van de ruimste auto’s uit de collectie van Ronaldo. Hij ging ermee naar de rode loper voor de Golden Ball in 2008.

Ferrari F430

In hetzelfde jaar (2008) kreeg Ronaldo een tweede auto van het merk Ferrari. De Ferrari had een versnelling van 100 km per uur in 4 seconden en een topsnelheid van 315 km per uur. Dit speeltje kostte de Portugees maar liefst 217 duizend euro.

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe

De Rolls Royce Phantom is ook een van de favoriete auto’s van David Beckham. De auto werd in al snel opgemerkt toen Cristiano Ronaldo erin reed. De auto kost ongeveer 410.000 euro.

Lamborghini Aventador LP 700-4

Op zijn verjaardag in 2012 kocht Ronaldo een leuk cadeautje voor zichzelf, namelijk een Lamborghini Aventador LP 700-4. Cristiano kwam niet vaak naar Madrid, en hij was ook nooit van plan om te pronken met een dure aankoop, maar toch kon de de voetbalster het niet verbergen voor de Spaanse paparazzi die erin slaagde om een foto te nemen van de speler in zijn garage.

Laat een reactie achter