Kijk je wel eens voetbal? Dan ken je vast Messi wel. We durven te wedden dat de voetbal superster veel geld verdient met daarnaast een fantastisch privé leven als het gaat om zijn huizen en auto’s.

Lionel Messi is een wereldberoemde voetbalster. Zijn legendarische naam staat gegraveerd in de geschiedenis van de sport. Voetbalfans beschouwen Messi en Cristiano Ronaldo als de beste spelers van onze tijd. De nummer tien van FC Barcelona verdient ontzettend veel geld dankzij zijn talent voor het tonen van zijn spectaculaire vaardigheden aan fans over de hele wereld.

De nettowaarde van Messi wordt geschat op 236 miljoen euro.

Volgens Forbes, is zijn jaarsalaris 67 miljoen euro vanaf 12 juni 2017. Natuurlijk kan Lio Messi dan natuurlijk het leukste huis en de duurste auto’s van bekende fabrikanten veroorloven.

Ze zeggen dat Messi veel investeerde in onroerend goed in Spanje en Frankrijk. Hoeveel en wat voor eigendom heeft de legendarische voetballer? Niemand weet het zeker behalve Lio zelf. Maar tegelijkertijd wordt aangenomen dat Lionel Messi twee geweldige huizen bezit in Barcelona, Spanje, en één huis in zijn vaderland Argentinië.

Het huis van Messi

Een van de huizen van Messi is met uitzicht op de Middellandse Zee kust en is gelegen in een dure en prestigieuze buitenwijk van Barcelona, Castelldefels. Het huis heeft drie verdiepingen en is een vrij groot gebouw. Vrijwel rondom de omtrek zijn open terrassen en grote panoramische ramen. Het zorgt voor veel zonlicht in de kamers. Het interieur en exterieur van dit huis is ingericht in mediterrane stijl.

Het huis van binnen

Het huis van Messi van binnen heeft hoge plafonds en wanden met een melkkleur. De vloeren in de kamers zijn donkerbruin en van hout. De vloerkleuren zijn licht beige. Op sommige plaatsen in het huis zijn de muren versierd met prachtige patronen. De designmeubels zijn donkerbruin/licht notenhout. De gestoffeerde meubels zijn in melkkleur, donkerbruin en donkergrijs. Textiel is in dezelfde kleurstelling. De keuken is zeer modern ingericht. Het huis heeft een fitnessruimte, die de bekende voetballer gebruikt om goed in shape en fit te blijven.

Als het gaat om het interieur zijn er niet veel franjes. Alles is eenvoudig en echt basic. Ontwerpers hebben hard gewerkt om het huis van Messi comfortabel en zeer modern te maken. In de tuin bevindt zich een groot open houten terras, perfect om helemaal bij te komen. Ook is er een ruime alkoof met open haard voor de barbecue en een buiten eetkamer. En natuurlijk is er bij zo’ n luxe villa ook een zwembad. We kunnen ons geen luxe huis voorstellen zonder!

Het voetbalvormige nieuwe huis van Messi

Dan is er nog een huis van Lionel Messi waar mensen gewoon niet over kunnen ophouden met praten. Het nieuwe huis van Messi in Barcelona is ook prachtig gebouwd en ontworpen. Samen met de beroemde Spaanse architect Luis Garrido bedachten ze het idee om dit prachtige meesterwerk te maken.

Het huis van Messi is gemaakt in de vorm van een voetbalbal met daarop een ontwerp van een voetbalveld. Het huis heet het One-Zero Eco House. Schijnbaar woont Messi hier met zijn familie. Het het wonderhuis bestaat uit twee verdiepingen en kost de speler ongeveer zeven miljoen euro. Het ligt op 35 kilometer van Barcelona en heeft een uitzicht over het Catalaanse gebergte. Het Eco-huis past perfect in het natuurlijke landschap. De helft van het voetbalveld waar het huis is geplaatst is gevuld met gras. Hetzelfde gras bevindt zich ook op het dak bij de voordeur.

Kijkend van bovenaf zie je het getal 10, aangezien dat het nummer van Messi is. De “één” is de hoofdingang, en de “nul” is het huis zelf. De ene helft van het huis is bedekt met gras, de andere helft met glas. Dit Messi huis heeft vele moderne ramen waaruit hij kan genieten van ontzagwekkende uitzichten. Het huis is ook omgeven door terrassen.

Het huis is verdeeld in zes identieke segmenten. De tussenschotten zijn gemaakt met behulp van enkele lichte stenen en de muren en terrassen zijn gemaakt van hout. Aan de voorzijde van het huis is een gazon. De achtertuin is een gigantisch zwembad dat met marmer bekleed is. De scheiding tussen het grasveld en het zwembad symboliseert de scheiding van het voetbalveld voor twee teams tijdens een wedstrijd. Ze zeggen dat Messi’s nieuwe huis is uitgerust met de allernieuwste technische innovaties.

De auto’s van Messi

Het zou vreemd zijn als een van de meest betaalde spelers aller tijden niet de nieuwste en meest prestigieuze merken auto’s in zijn garage heeft staan. De auto’s van Messi bestaan dan ook uit fantastische merken van de duurste fabrikanten: Maserati, Ferrari, Audi, Mercedes, Bentley en Chrysler. Sommige auto’s heeft hij niet eens zelf gekocht, maar die werden simpelweg aan hem gegeven door sponsors. Laten we een aantal van de voertuigen die deze rijke voetballer bezit onder de aandacht brengen. De eerste is Messi’s Maserati GranTurismo.

Maserati GranTurismo MC Stradale

De Maserati GranTurismo MC Stradale versnelt tot 300 km per uur en met een snelheid van 96 km per uur in 4,5 seconden. Messi’s auto’s gaan bijna net zo snel als hij. Het ziet eruit als een gewone sportwagen en heeft een 4,6 liter V8 motor. De prijs van zo’ n auto is ongeveer €120.000,-.

Maserati GranTurismo S

De Maserati GranTurismo S is uitgerust met een 6-versnellende semi-automatische transmissie. Het heeft ook 47% voor en 53% achter gewichtsverdeling. Het versnelt in 4,8 seconden naar 96 km per uur. De auto heeft een ruime binnenkant, wat niet echt typisch is voor een compacte sportwagen. De machine is uitgerust met een gerobotiseerde handgeschakelde versnellingsbak met daarin zes versnellingen en legeringen van 20 inch. Zijn Lexus 4 × 4 heeft sportieve aluminium bekleding aan de binnenkant. Het is ook uitgerust met 18-inch wielen en bestaat voornamelijk uit een lederen interieur. Het beschikt over moderne, stemgeactiveerde navigatieapparaten. De Maserati GranTurismo S kan werken op elektrische voeding voor korte afstanden.

Audi R8 Spyder

Zijn Audi R8 Spyder is een tweezitter sportwagen. Het maakt gebruik van Audi’s permanente vierwielaandrijving. Het heeft een sportieve vering met een dynamisch gemonteerde veer- en dempercombinatie. Audi R8 Spyder kost ongeveer €125.000,-.

Audi Q7

Audi Q7 is een uitstekende gezinsauto. Dankzij de samenwerking met het merk Audi heeft elke speler in Barcelona een dergelijke auto. Messi reist vaak samen met zijn vrouw en kinderen in deze auto op zakenreis. De Audi Q7 is vrij comfortabel en veilig.

Dodge Charger SRT8

De Dodge Charger SRT8 heeft een 6.1 L Halfmotor met een capaciteit van 425 pk en verbeterde remmen. Het is de beste auto ooit geproduceerd door Chrysler.

Ferrari F430 Spider

Zijn Ferrari F430 Spider is een verbeterde versie van de standaard Ferrari F430 sportwagen. De machine is uitgerust met aërodynamische simulatieprogramma’ s. De binnenkant van de auto ziet er misschien eenvoudig uit, maar het cabriolet is prachtig gemaakt. Zoals je kunt zien heeft Lionel Messi auto’s voor alle gelegenheden. Natuurlijk is hij niet zo’ n dwangmatige verzamelaar als zijn eeuwige rivaal Cristiano Ronaldo. In elk geval heeft hij genoeg voertuigen in overeenstemming met zijn status als voetbal superster. Messi heeft alle attributen van een luxueuze ster: dure en grote huizen en een fatsoenlijke keuze uit verschillende auto’s.

Laat een reactie achter