Spannend! Jij staat op het punt om iets heel bijzonders te gaan doen, namelijk jouw partner ten huwelijk vragen. Dit is niet iets wat je dagelijks doet, waardoor het best wat tijd en voorbereiding kost om dit moment perfect te laten verlopen. Vraag je vanuit traditioneel oogpunt eerst de ouders om de hand of laat je dit achterwege en verras je beide partijen? Wat je ook kiest, het is allemaal oké! Met deze tips willen we je graag optimaal voorbereiden voor dit mooie moment. Lees je mee?

Kies jouw favoriete dag

agenda

Je kunt nog wel de meest perfecte huwelijksaanzoek idee hebben bedacht, maar het moet wel een plek zijn waar jullie je beide comfortabel voelen. Het zal dan ook niet veel uitmaken op welke dag je je partner ten huwelijk vraagt, maar toch wordt vaak voor vrijdag gekozen. Zo kun je na het aanzoek en hopelijk het “ja” antwoord een heerlijk romantisch weekendje tegemoet treden. Het kan ook zijn dat jullie samen helemaal gek zijn op kerst, pasen of valentijnsdag, dan is het juist leuk om een thema te koppelen aan dit huwelijksaanzoek. Kies jouw favoriete dag van het jaar, plan hier je huwelijksaanzoek omheen en zorg voor de allermooiste verlovingsring: succes gegarandeerd!

Kies een bijzondere plek

Naast een mooie huwelijksaanzoek ring is natuurlijk ook de plek iets wat je in gedachte moet houden. Zo kun je het aanzoek aan een thema koppelen, maar je kunt ook goed in gedachte houden waar jouw partner blij van zou worden. Je bent zelf degene die je partner door en door kent en daarom kun jij het beste deze situatie inschatten. Het is goed om een intieme setting te creëren waar jullie allebei gelukkig van worden. Je kunt natuurlijk ook eens goed uitpakken door te kiezen voor een luchtballonvaart, een huwelijksaanzoek onder het water of een romantische picknick met zonsondergang. Het is vooral belangrijk om dicht bij jullie zelf te blijven. Wie zijn jullie als persoon en waar hechten jullie de meeste waarde aan?

Spreek vanuit je hart

Huwelijksaanzoek-man-vrouw

We begrijpen dat je het liefst al je gedachte op papier zet voor hét perfecte moment, maar probeer op het moment zelf rechtstreeks vanuit je hart te spreken. Vertel tegen je partner hoeveel je van hem/haar houdt en het is helemaal niet erg als je af en toe niet uit je woorden komt. Je kunt ook je verhaal op papier erbij houden zodat je niks vergeet, maar ook improviseren maakt een aanzoek uniek. Probeer vooral dicht bij jezelf te blijven en we wensen je dan ook alle succes. Je kunt dit!

Laat een reactie achter