De meeste mannen en jongens nemen ten onrechte aan dat meisjes graag aandacht en cadeaus van hen krijgen, gewoon omdat ze dat leuk vinden. Maar zo werkt het niet! Er zijn eigenlijk betere manieren om het hart van een meisje te veroveren en haar verliefd te laten worden. Het gaat niet alleen om het geven van chocolaatjes of rozen om het hart van een meisje te winnen – het gaat erom haar echt gelukkig te maken en haar compleet te laten voelen. Daarom zal je meisje gelukkiger en meer onder de indruk zijn als je de onderstaande tips volgt.

Hier zijn 15 manieren om indruk op je vriendin te maken.

1. Maak haar aan het lachen

date-man-vrouw-laptop

Het is al langer bekend dat meisjes humor als een belangrijke eigenschap beschouwen in hun zoektocht naar de ideale partner. Dus probeer haar vaak aan het lachen te maken, ook al ben je hier niet zo goed in. Plaag haar op een leuke manier, wees speels, vertel haar grappen, maak gebruik van je lichaamstaal, wees gewoon jezelf en zet jezelf niet onder druk.

2. Toon wat ambitie

Meisjes voelen zich aangetrokken tot mannen, die ambitie hebben en bereid zijn om hun dromen in het leven na te jagen. Laat haar je passie zien om je dromen te verwezenlijken. Of het nu gaat om muziek, kunst, culinair of zelfs zakelijk, het consequent oefenen van je talenten en vaardigheden laat haar zien dat je ervoor gaat. Streef het dan na door doelen te stellen, een kleine stap in die richting te zetten en de motivatie vol te houden.

3. Verzorg jezelf en word fit

Ruim alle rommel in je kamer op zonder dat het je wordt verteld dat je het moet doen. Word keurig netjes, blijf fit, houd jezelf schoon, was en strijk je kleding en zorg goed voor jezelf. Je vriendin zal van zo’n snelle en positieve verandering zeker versteld staan.

4. Doe iets wat ze leuk vindt

speeddate-drankje

Je hebt er waarschijnlijk een hekel aan om met je vriendin te gaan winkelen, om naar haar favoriete muziek te luisteren of om films te kijken die ze leuk vindt, maar probeer het in ieder geval een paar uur vol te houden. Je moet om een bevredigende relatie op te bouwen, leren om compromissen te sluiten. Laat haar de film kiezen, die jullie samen gaan bekijken of luister naar de muziek die ze leuk vindt. Vergezel haar ook als ze gaat winkelen. Laat haar soms gewoon de hoofdrol spelen en doe alsof je het leuk vindt of heb er in ieder geval geen hekel aan. Misschien ontdek je iets nieuws en leuks.

5. Wees hoffelijk

Open deuren voor haar, trek een stoel voor haar uit, wees niet bang om sorry te zeggen of geef haar eerlijke en oprechte complimenten. Laat haar weten dat je nog steeds die ouderwetse gewoontes respecteert om je liefde voor haar te tonen door deze dingen te doen. Doe het zonder haar onder druk te zetten of om verwachtingen te hebben.

6. Ga leuk met kinderen om

Men denkt vaak dat mannen het niet leuk vinden om met kinderen om te gaan, maar probeer je geweldig te gedragen in hun buurt. Zelfs als je niet van kinderen houdt. Je meisje zal zeker onder de indruk zijn. Behandel ze gewoon zoals je elke nieuwe persoon behandelt, speel met ze en je zult voordat je het weet plezier met ze hebben.

7. Wees attent

hand-in-hand-date-man-vrouw

Wees de man, die voor zijn meisje zorgt en rekening houdt met al haar behoeften en verlangens. Dat is alles wat je echt nodig hebt om indruk op haar te maken. Je spieren of fysieke kenmerken kunnen dat niet; zorg, vriendelijkheid, mededogen en verantwoordelijkheid kunnen dat wel.

Dit zijn slechts een paar tips om indruk op je vriendin te maken. Je kunt nog wel een miljoen persoonlijkere manieren bedenken. Je hoeft geen super- of een rijke man te zijn om ze te volgen. Je moet er gewoon serieus aan werken en dan kunnen jullie allebei, zelfs als je al vele jaren samen bent, gelukkig zijn.

8. Kook een maaltijd voor haar

Zelfs als je niet weet hoe je moet koken, zijn er veel kookboeken om je te helpen, dus heb je geen reden om geen culinair feestje te verzinnen. Het maakt niet uit dat het eindresultaat niet is wat ze ervan verwacht. Ze zal je inspanningen om voor haar te koken zeker op prijs stellen. Ze zeggen dat de liefde van een man door zijn maag gaat. Welnu, de weg naar het hart van een meisje kan worden geplaveid met jouw culinaire experimenten. Je kunt haar ook om hulp vragen om je te leren koken. Ze zal gelukkiger en onder de indruk zijn als ze weet dat je dingen probeert te leren om haar gelukkig te maken.

9. Luister naar haar

Meisjes zijn de meest gevoelige en emotionele wezens. Ze brengen de hele dag door met nadenken over dingen, die voor jou zinloos lijken. Zelfs als je interesse hebt of niet, luister gewoon goed naar haar. Je moet goed kunnen luisteren en vergeet niet om haar goed advies te geven. Op deze manier zal ze heel rustgevend met je praten. Onthoud altijd dat praten en luisteren naar elkaar je relatie sterker zal maken.

10. Verras haar

Geef haar simpele verrassingen zoals een kort handgeschreven liefdesbriefje, een dozijn rozen, haar kledingstuk van Luisa Cerano of neem haar mee uit eten en regel alles voor haar. Deze kleine dingen zullen je meisje zeker blij maken en onder de indruk laten zijn. Meisjes willen altijd dat hun vriendje onvoorspelbaar is. Dus, geef haar de verrassingen, die ze verdient.

11. Respecteer haar

date-koffie

Als er iets is dat we niet kunnen beschrijven, is het wel de liefde. Respectvol zijn is één van de belangrijkste eigenschappen, die meisjes in een man zoeken. Dus respecteer zoveel mogelijk haar gevoelens, beslissingen, haar leven en in ruil daarvoor zal ze jou nog meer respecteren.

12. Respecteer haar familie

Dit is een must, want familie ligt haar na aan het hart. Geen respect voor haar familie tonen, betekent haar niet respecteren. Behandel ze zoals je je vriendin behandelt en denk er niet eens aan om onbeleefde of beledigende opmerkingen over ze te maken. Zorg er ook voor dat je tijd vrijmaakt om met ze om te gaan, zodat je ze beter kunt leert kennen. En als je toestemming hebt om bij hun thuis te komen, vergeet dan nooit om een goede indruk te maken en te laten zien dat je ook om hen geeft.

13. Geef haar jouw aandacht

koppel-man-vrouw-verliefd

Als je indruk op je vriendin wilt maken, overlaad haar dan met je aandacht. Neem haar mee op date, stuur haar lieve briefjes, bel en sms haar elke dag, of vraag haar hoe haar dag was. Ze zal van de gebaren houden en nog meer van jou houden omdat je haar behandelt alsof ze het belangrijkste meisje in je leven is.

14. Geef haar complimentjes en waardering

Verlies nooit een kans om je meisje te waarderen en te complimenteren. Waardeer alle kleine dingen die ze voor je doet, zoals een simpel ‘dankjewel’ elke keer dat ze maaltijden voor je kookt. Complimenteer haar kledingstijl van bijvoorbeeld Mosh Mosh, vertel haar dat ze er elke dag mooi uitziet, vertel haar alle goede dingen over haar en bouw haar zelfrespect op door haar te prijzen.

15. Vraag om haar mening

date-man-vrouw

Als je indruk op je meisje wilt maken, vraag haar dan om haar mening als je iets doet en betrek haar bij elke beslissing, die je gaat nemen. Dit laat alleen maar zien dat je haar mening en haar oordeel echt waardeert. Je vriendin zal zich tenslotte gevleid voelen, dat je haar vertrouwt.

Laat een reactie achter