Wil je jouw interieur stijlvol houden aan de hand van de laatste interieur trends? Hieronder behandelen we 3 interieur trends die niet mogen ontbreken in jouw huis! Interieur trends komen en gaan. Het is dan ook niet gek dat je hier het liefste afstand van doet en niet mee gaat met elke trend. Toch hoeft een interieur trend niet veel geld en moeite te kosten. Soms is het slechts een kwestie van paar woon accessoires toevoegen. Ook geeft een verfrissend interieur je een goed gevoel. Met paar kleine aanpassingen kan je jouw interieur dus om de zoveel tijd weer helemaal fris en vernieuwend aan laten voelen. Zo krijg je met de kleinste moeite weer het gevoel van een nieuw interieur. Benieuwd hoe je dit effectief kan doen? Lees snel verder voor de laatste 3 trends die je zeker niet mag missen!

Frisse kussens

woonkamer-lichte-kleuren

Met het toevoegen van frisse, felle, grote of kleine kussen kan je jouw interieur al een nieuwe uitstraling geven. Zo kan je verschillende kleuren kussen in de stoelen leggen of een uniek kussen bank aanbrengen. Hierdoor haal je gemakkelijk nieuwe frisse tinten je interieur in. Je kunt je nieuwe kussens kwijt bij de stoelen aan je eettafel, op de banken in je woonkamer of op de andere gewenste plekken in je huis. Je kunt de kussen dus gemakkelijk verdelen over de leefruimte waardoor de kussens samen één geheel gaan vormen. Je kunt op verschillende plekken inspiratie op doen van creatieve mogelijkheden. Denk hierbij aan bepaalde kleur paletten en de laatste trend kleuren. Zo is jouw interieur gemakkelijk weer op de hoogte van de laatste trends.

Hippe plaids

Ook hippe plaids vormen een ware trend om je interieur een gewenste uitstraling te geven. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor rustige donkere plaids die erg comfortabel zijn en rust uitstralen. Maar je kan ook denken aan frisse mint groene plaids die een ruimtelijke en verfrissende uitstraling hebben. Belangrijk hierbij is wel dat de plaids van goede kwaliteit zijn. Je wilt namelijk niet dat je plaid er enkel mooi uitziet maar ook nog eens comfortabel is. Zo kan je wanneer het afkoelt in de winter onder je warme plaid kruipen. Een bedrijf dat enkel plaids van hoge kwaliteit verkoop is ookinhetpaars. Hier kan je een ruim aanbod terug vinden aan plaids in verschillende kleuren, materialen en afmetingen waardoor er altijd een plaid tussen zit die perfect aansluit met jouw huisstijl en woonwensen.

Muur accessoires

Ook met muur accessoires doe je eenvoudig mee aan de laatste trends. Je kunt bij muur accessoires aan verschillende dingen denken. Bijvoorbeeld schilderijen, wandbordjes of foto lijstjes. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het terug vinden in een trendy woonkamer. Zo zie je ook steeds vaker retro fietsen aan de muur hangen die veel doen met de sfeer van je woonruimte. Je hebt dus diverse mogelijkheden en kan hier erg creatief mee omgaan. Zo kan je kijken naar wat je zelf nog in je schuur hebt staan en hier creatief mee omgaan. Voor extra inspiratie kan je overal online of in de woonbladen voorbeelden en inspiratie opdoen.

Laat een reactie achter