Een iPhone 12 kopen kan best lastig zijn, nu Apple haar productserie van verschillende modellen voorziet. Dit is niet alleen bij de iPhone 12 zo, ook zijn voorganger werd in verschillende varianten geleverd. Om een iPhone te vinden die op je wensen aansluit, is het verstandig om vooraf een lijstje te maken met hetgeen jij op je telefoon wilt kunnen. Gebruik je de telefoon enkel om te bellen, het nieuws te volgen en af en toe een mailtje te versturen? Wil je ook films kunnen streamen op je telefoon? Enzovoorts. De iPhone 12 is bovenal een bijzonder goede telefoon, waar je veel plezier aan zal beleven. Het model is net weer iets beter dan zijn voorganger op diverse vlakken!

Zoek naar het juiste formaat iPhone 12

iphone-12

Credit: Vodafone.nl

Het meest geschikte formaat van de iPhone 12 is afhankelijk van hetgeen je met de telefoon doet. Voor het bekijken van films en series kan een groot scherm wenselijk zijn. De iPhone 12 Pro Max heeft een scherm van 6.7 inch.Hiermee is het toestel aanzienlijk groter dan de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro. Deze modellen hebben een formaat van 6.1 inch. Een derde optie is de iPhone 12 Mini. De iPhone 12 Mini is het kleinste model uit de iPhone 12-reeks en heeft een formaat van 5.4 inch. Dit is de meest geschikte telefoon voor consumenten, die het toestel voornamelijk gebruiken om te bellen, chatten en mailtjes te versturen. Het formaat komt enigszins overeen met dat van de iPhone 5s, wat eveneens een zeer populair toestel was.

Vergelijk de camera van de iPhone 12 modellen

Naast het formaat van de verschillende modellen, is ook het vergelijken van de camera’s de moeite waard. De iPhone 12 en de iPhone 12 Mini zijn uitgevoerd met een ander model camera, dan de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. De laatste twee modellen hebben een extra dieptesensor, de LiDAR-sensor. Met deze sensor maak je mooiere foto’s en haal je meer uit AR-toepassingen. Let wel, ook de camera van de iPhone 12 en de iPhone 12 Mini is bijzonder krachtig. Voor het maken van vakantiefoto’s of foto’s van je kinderen zal deze camera voor veel gebruikers volstaan.

Tip: wanneer je ook een iPad (Air/Pro) hebt, kun je de foto’s heel eenvoudig delen via Airdrop. Zo hoef je de foto’s niet te mailen of met een kabel over te zetten. Wel zo makkelijk en een groot voordeel aan de apparatuur van Apple!

Prijs van de nieuwe iPhone 12

iphone-12-wit-blauw

Credit: Vodafone.nl

Een derde factor is de prijs van de iPhone 12 modellen. De iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max zijn de twee duurste varianten, waarvan de prijs hoger ligt dan bij de iPhone 12 en de iPhone 12 Mini. Je kunt ervoor kiezen de telefoons op afbetaling te kopen, in combinatie met een abonnement.

Laat een reactie achter