Bij het horen van de naam Iris Badji gaat misschien niet meteen een belletje rinkelen. Zij is volgens insiders de nieuwe knappe vriendin van Donny Roelvink, die dankzij zijn vader Dries en de real life soap De Roelvinkjes inmiddels ook een Bekende Nederlander is. Donny wordt veel gevraagd als model en houdt zich daarnaast bezig met fitness om zijn goed gevormde lijf in shape te houden.

Deelname aan TV programma’s

Donny Roelvink wordt sinds zijn landelijke bekendheid zelf ook gevraagd om mee te doen aan tv programma’s. We zagen hem al bij Expeditie Robinson, in Temptation Island VIPS en Special Forces VIPS. Eerder had Donny Roelvink een relatie met Janice Blok. Janice is zelf een mediapersoonlijkheid. Ze maakt vlogs en heeft haar eigen podcast. Daarnaast deed ze mee aan ‘Echte Meisjes in de Jungle’. Maar de relatie met Donny Roelvink strandde in 2021. Sindsdien was Donny weer ‘op de markt’ maar hij leek zich vooral te richten op zijn carrière en niet actief op zoek te zijn naar een nieuwe vriendin.

Mysterieuze foto

iris badji

Maar eind 2023 dook er ineens een mysterieuze foto op. Donny postte op zijn Instagram Stories een foto van een dame die in een restaurant aan een tafel zit met een tas van Prada naast zich. Het blijkt te gaan om Iris Badji. Zij postte namelijk op haar eigen Instagram dezelfde foto. Alleen zit er op haar versie een man tegenover haar. De foto werd geplaatst ter ere van de 21e verjaardag van Iris.

iris badji

Goed afgeschermd leven

iris badji

Iris Badji lijkt voorlopig geen zin te hebben in een leven in de spotlights. Ook wie grondig speurwerk doet kan niet veel informatie over haar vinden. Het enige dat over Iris bekend is, is dat ze in Amsterdam woont en aan de Universiteit van de hoofdstad studeert. Foto’s van het stel zijn ook nog niet opgedoken. Ook Donny Roelvink lijkt er dus alles aan te doen om zijn nieuwe liefde privé te houden.

iris badji

iris badji

iris badji

Laat een reactie achter