Het verhaal van Jacko

“We leven in de meest geweldige tijd ooit. Dankzij het internet kunnen we letterlijk duizenden euro’s verdienen zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn.

Tot die ontdekking kwam ik op mijn 18e. Ik studeerde Journalistiek in Utrecht en wist niet wat ik moest gaan doen. Ik leefde een typisch studentenleven, maar na twee jaar feesten was ik er klaar mee. Ik wist dat ik geen journalist wilde worden, maar moest wel geld gaan verdienen.

Ik wilde echter niet zomaar ‘wat’ geld verdienen. Ik wilde niet voor een baas hoeven te werken, en een saai 9 tot 5 leven. Ik wilde meer dan dat. Ik wilde veel geld verdienen en tegelijkertijd een toffe lifestyle hebben – zoals de self made miljonairs dat doen.

Het was me duidelijk dat ik dat niet zou realiseren met een HBO-studie, en dus ging ik op Google zoeken naar manieren om geld te verdienen zonder studie.

Toen ik op internet ging zoeken naar manieren om geld te verdienen, kwam ik de term affiliate marketing tegen. Affiliate marketing houdt in dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie.

Dit leek me geweldig. Ik hoefde de producten niet zelf op voorraad te hebben, en kon dit vanaf overal ter wereld doen. Omdat je op het internet mega veel mensen kunt bereiken, kon je dus ook mega veel promoten en mensen bereiken. Ik kon dus met affiliate marketing én veel geld verdienen, en enorm veel vrijhoud houden.

Ik besloot aan de slag te gaan. Na drie maanden had ik mijn eerste commissie verdiend. Dit zeg ik nu wel zo simpel, maar op dat moment was het veel testen en een lange adem hebben. Drie maanden aan iets bouwen zonder resultaat te zien, is niet echt hoopgevend.

Maar ik zag dat het kon! Ik had op het internet, vanuit huis, vanachter mijn laptop een eerste commissie van 30,- euro verdiend.

Ik wist dat als ik 30,- euro kon verdienen, ik ook 60, 90, 120, 200,- of 250,- euro per dag kon verdienen. Het zou dan ‘slechts’ een kwestie zijn van opschalen – meer sites bouwen en meer mensen bereiken.

Dit werkte. Na een jaar had ik een full time inkomen en binnen twee jaar zat ik aan de 7500,- euro per maand. Mijn succes ging niet onopgemerkt; pasgeleden ben ik door het AD.nl geïnterviewd en binnenkort kom ik ook in een documentaire waar ik nog niet veel over mag zeggen.

Niet alleen verdien ik behoorlijk wat geld, ik heb ook enorm veel vrijheid. Omdat mijn websites altijd online zijn, en continu bezocht worden, hoef ik zelf niet online te zijn. Mijn websites draaien gewoon door, ook al ben ik offline. Zo ben ik de afgelopen weken eigenlijk alleen maar gaan varen en heb ik enorm genoten van het lekkere weer. Mijn business liep gewoon door, en pakte stabiel een 250,- euro per dag – op sommige dagen meer.

Omdat ik het super tof vind om dit succes met andere mensen te delen, heb ik een stap voor stap videotraining gemaakt waarin ik je alle stappen laat zien hoe je een succesvolle winstgevende website op kunt bouwen. Ik laat niets achterwege.

Via deze link lees je meer over Jacko’s 250,- euro per dag verhaal en hoe iedereen dit kan realiseren!”

Jacko Meijaard

Beoordeel dit artikel

Laat een reactie achter