Jade Anna, de bekende influencer, heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen vanwege haar liefdesleven, dat allesbehalve rustig is geweest. De vrolijke jongedame heeft een rumoerige tijd achter de rug op liefdesgebied, maar nu is er positief nieuws voor Jade Anna. Ze lijkt klaar te zijn voor een nieuw hoofdstuk met niemand minder dan voetballer Kenneth Taylor.

jade anna vriend

Een knipperlichtrelatie met YouTuber Gio

Fans van Jade Anna hebben haar liefdesleven nauwlettend in de gaten gehouden, en dat is begrijpelijk gezien de recente ontwikkelingen. Niet zo lang geleden maakte ze namelijk haar definitieve breuk met Gio Latooy bekend, met wie ze een knipperlichtrelatie had. De relatie leverde veel geluksmomenten op, maar zeker ook veel negatieve emoties wegens een gebrek aan stabiliteit. Het lijkt erop dat Jade Anna zeker niet heeft stilgezeten, en haar Instagram-foto’s bevestigen dat. Fans zijn blij dat hun idool eindelijk een nieuw hoofdstuk instapt met een andere leuke man.

Onthulling van de relatie door Yvonne Coldewijer

De geruchtenmolen draaide op volle toeren toen roddelkoningin Yvonne Coldewijer onthulde dat Jade Anna en voetballer Kenneth Taylor een stel zijn. “Het gaat al een tijdje rond, maar ik heb het nu persoonlijk bevestigd gekregen door een insider: Jade Anna date met voetballer Kenneth Taylor,” meldde Yvonne. Als we Jade Anna’s eigen posts mogen geloven, zijn de twee al behoorlijk serieus. De foto’s laten zien dat de prachtige blondine nauwelijks meer zonder haar nieuwe vriend kan. Jade Anna lijkt het erg koud te hebben en poseert met een duidelijke boodschap: ze heeft behoefte aan wat warmte, en ze lijkt bijna om Kenneth Taylor te roepen. Het is duidelijk dat ze erg blij is met haar nieuwe relatie en graag tijd met hem doorbrengt.

Sexy foto’s van Jade Anna zijn niets nieuws

Jade Anna deelt regelmatig foto’s en kijkjes achter de schermen met haar volgers. Soms lijkt ze echter meer te laten zien dan de bedoeling was. Zo plaatste ze recentelijk een foto waarop ze de kerstboom aan het optuigen was, maar ze leek net niet bij de top te kunnen komen. In plaats van haar nieuwe vriend te roepen om te helpen, deed ze haar uiterste best om bij de top te komen. Haar kleine pyjamaatje liet weinig aan de verbeelding over, en haar fans hadden hier zeker geen klachten over.

De relatie met Gio is nog lang niet vergeten

jade anna vriend

Hoewel Jade Anna zich duidelijk op haar gemak lijkt te voelen in haar nieuwe relatie met Kenneth Taylor, blijft de relatie met Gio Latooy de gemoederen bezighouden. Jade Anna en Gio waren immers lange tijd hét koppel voor de jongere generatie. Recentelijk zijn er echter opvallend veel berichten over een mogelijk drama tussen hen. Scherpe volgers merkten op dat Jade Anna zowel Gio als zijn familie op sociale media heeft ontvolgd. Dit lijkt in strijd te zijn met de belofte die het voormalige stel deed in hun break-up vlog, waarin ze verklaarden dat ze vrienden zouden blijven en in contact zouden blijven. Het ontvolgen van elkaar en hun familie lijkt daar niet echt bij te passen.

Heeft Gio ook al een nieuwe relatie?

Sommige fans speculeren dat Jade Anna en Gio Latooy misschien allebei bezig zijn met het vinden van nieuwe liefdes als een soort rebound, waarmee wordt gesuggereerd dat de relatie tussen Jade Anna en haar voetballer niet lang stand zal houden. Gio Latooy leek ook al binnen enkele weken na de breuk weer een nieuwe vrouw te hebben gevonden, Lynn Hermanussen, die opvallend veel op Jade Anna lijkt. Hoewel hun nieuwe relaties nog niet officieel bevestigd zijn, lijken de timing en omstandigheden wel heel toevallig.

Lynn Hermanussen met gio latooy

Jade Anna lijkt echt gelukkig met haar nieuwe vriend

Al met al lijkt Jade Anna in een nieuwe fase van haar leven te zijn beland met voetballer Kenneth Taylor aan haar zijde. Haar fans blijven haar volgen en kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor dit opvallende koppel in petto heeft. En wat betreft het drama met Gio Latooy, alleen de tijd zal uitwijzen hoe dat zal aflopen en of ze uiteindelijk weer vrienden zullen worden zoals ze hadden beloofd. Jade Anna blijft in ieder geval de aandacht trekken, niet alleen vanwege haar liefdesleven, maar ook vanwege haar succes als influencer en haar avonturen achter de schermen.

Laat een reactie achter