Jasper Cillessen is 35 jaar oud en hij is een Nederlandse profvoetballer die als keeper speelt. Hij is geboren in Nijmegen, maar getogen in Groesbeek. Hij woonde samen met zijn ouders en zijn jongere broertje, Thomas. Hij speelt tot de dag van vandaag als doelman en hij heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd. Hij heeft gespeeld bij grote clubs, zoals Valencia CF en FC Barcelona. Rond augustus 2022 kwam hij terecht bij de club ‘N.E.C’ waar hij een contract heeft tot 30 juni 2025. Door zijn rijke carrière barsten mensen van nieuwsgierigheid over de hoogte van zijn vermogen. Wat wij natuurlijk heel goed snappen! Daarom vertellen we je hoe hij zijn vermogen heeft opgebouwd en of het bekend is wat de hoogte van zijn vermogen is. Maak kennis met de topvoetballer Jasper Cillessen.

Het debuut van Jasper Cillessen

Hij maakte zijn eerste debuut bij Ajax op 27 augustus 2011, toen hij nog een jongeman van 22 jaar was. Hij kreeg een contract van vijf jaar en Ajax betaalde hem 3,2 miljoen euro. Nadat hij hier meerdere successen behaalde, maakte Cillessen een grote stap in zijn carrière door te debuteren bij het Europees voetbalelftal op 14 februari 2013. In deze periode is, heeft hij samen met Ajax voor de derde keer het Nederlands Kampioenschap gewonnen. Maar op 25 augustus 2016 kwam er een einde aan de carrière van Jasper Cillessen bij Ajax, want toen tekende hij namelijk zijn contract bij FC Barcelona. Voor deze transfer kreeg Cillessen 13 miljoen euro. Hij heeft vervolgens drie jaar gespeeld bij de Spaanse club, maar in 2019 vertrok hij weer om bij Valencia te spelen. Hoeveel er betaald werd bij deze transfer is niet bekend. Vervolgens was in 2022 zijn laatste transfer tot nu toe naar de voetbalclub N.E.C. Hier is ook helaas ook weer niet het bedrag bekend die de club heeft betaald voor Cillessen, maar het zal vast een enorm bedrag zijn na zoveel prestaties.

Wat is het vermogen van Jasper Cillessen?

Zijn exacte vermogen is onbekend, maar we hebben wel kunnen uitzoeken van Cillessen verdiende toen hij bij Valencia speelde en dit was €6 miljoen per jaar! Hij heeft een groot deel van zijn vermogen opgebouwd toen hij keeper was bij grootste Spaanse clubs Valencia CF en FC Barcelona. Hoeveel hij momenteel bij NEC verdiend is ook niet bekend, maar het algemene jaarlijkse salaris bij deze club ligt op de 200.000 euro. Maar doordat Cillessen zo’n grote naam binnen de voetbalwereld is, verwachten we dat hij meer dan dit bedrag verdiend.

Laat een reactie achter