Charlene Zwiers is de nieuwe vriendin van doelman Jasper Cillessen. In de wereld van profvoetbal heeft Jasper al diepe indruk gemaakt, onder meer met 63 interlands en een carrière bij zowel Ajax als Barcelona. We kunnen wel zeggen dat deze doelman heel succesvol is op het veld. Toch ziet zijn liefdesleven er tot op heden minder succesvol uit. Meerdere relaties zijn inmiddels de revue gepasseerd, maar nog geen enkele dame bleek de ware te zijn. Misschien komt hier nu verandering in, met de nieuwe vriendin van Jasper Cillessen, Charlene Zwiers. Laten we eens kijken naar het vroegere liefdesleven van deze keeper, en natuurlijk naar zijn huidige relatie van Charlene.

De eerste vriendin van Jasper Cillessen

Jasper Cillessen heeft een bewogen liefdesleven achter de rug, dat begon met zijn relatie met Joan Klooster. Via de ALO aan de HAN speelde Jasper bij NEC, waar hij Joan leerde kennen en de twee een relatie met elkaar begonnen op te bouwen. Samen zijn zij naar de hoofdstad verhuisd toen Jasper de overstap naar Ajax maakte. Na zijn periode bij de Amsterdamse clum maakte hij de overstap naar Barcelona en Joan verhuisde met de keeper mee naar Spanje. We kunnen dan ook zeggen dat Joan haar vriend echt steunde, maar toch bleek de relatie niet overal tegen bestand. Eenmaal in Spanje liep de relatie op de klippen.

De volgende vriendin van Jasper Cillessen zorgde voor problemen

Na zijn relatie met Joan Klooster kreeg Jasper Cillessen een relatie met María Morán, een Spaanse sportverslaggeefster die hij leerde kennen door zijn carrière bij Barcelona. Het is deze vrouw met wie Jasper aardig wat problemen heeft ontwikkeld. Hij kreeg namelijk een kind met María Morán, terwijl de twee maar kort een relatie met elkaar hebben gehad. Er ontstond ellende nadat María Morán bekend maakte dat Jasper zich niet aan zijn alimentatieverlichtingen hield. Daarnaast beschuldigde ze hem van chantage. Ze zou hebben gezegd dat Jasper het kind niet wilde hebben en dat hij privébeelden van haar zou verspreiden als zij het kind niet liet weghalen middels een abortus. Jasper Cillessen geeft zelf aan dat hier niets van waar is en dat hij het vaderschap vrijwillig heeft aanvaard.

Meerdere beschuldigingen door María Morán tegen Jasper Cillessen

María Morán heeft Jasper uiteindelijk van meerdere dingen beschuldigd, waaronder chantage en bedreiging. Er zouden dan ook meerdere procedures tegen de keeper zijn aangespannen, zowel civiel als strafrechtelijk. Jasper Cillessen ontkent alles, terwijl María Morán blijft beweren dat hij nooit iets betaald zou hebben voor hun dochter, Cayetana, die in oktober 2021 werd geboren. In de Story werd een uitgebreid interview met María Morán gepubliceerd over alle zaken en de problemen die zij heeft met Jasper Cillessen. De doelman heeft niet op deze publicatie gereageerd.

Met wie was Jasper Cillessen voor zijn relatie met Charlene Zwiers?

Na de korte relatie met María Morán, waar een dochter uit voort kwam, werden er op Instagram foto’s gedeeld waarop de doelman te zien was met Gaby Blaaser, een Nederlandse influencer. De twee leken het goed naar hun zin te hebben op Curaçao, bij een beachclub. Shownieuws heeft navraag gedaan bij Gaby Blaaser, en zij ontkende de relatie met Jasper niet. Jasper heeft in dit verhaal op dat moment niet gereageerd. Toch werden er geen nieuwe foto’s van de twee geplaatst op social media. Een jaar na de aandacht van Shownieuws besteedde de Story aandacht aan de twee, door aan te geven dat Jasper Gaby Blaaser had afgewezen.

Wie is de nieuwe vriendin van Jasper Cillessen?

Jasper Cillessen heeft inmiddels een nieuwe liefde gevonden in Charlene Zwiers. We hoeven er niet naar te gissen of het klopt dat Charlene Zwiers de nieuwe vriendin van Jasper Cillessen is, want dit nieuws is door de dame in kwestie zelf bevestigd. Zij deed dit aan één van de bronnen waar roddelkoningin Yvonne Coldewijer gebruik van maakt, via Instagram. Vanzelfsprekend zag Yvonne deze bevestiging als reden om de relatie openbaar te maken. De reactie van Charlene Zwiers hierop was direct al haar accounts verwijderen van social media. Dit heeft als gevolg dat er geen informatie meer te vinden is over Charlene Zwiers. Het enige dat we dus over de dame weten is dat zij de nieuwe vriendin van Jasper Cillessen is.

Laat een reactie achter