Wanneer je naam Joop Hazes leest kan het geen toeval zijn dat er bellen bij je gaan rinkelen, want hij is inderdaad familie van de Nederlandse legende André Hazes. Om precies te zijn in Joop Hazes de oudere broer van André Hazes. Hij nu 80 jaar oud. Liefde en passie voor muziek zit zeker in de familie, want Joop Hazes heeft ook een eigen muziekcarrière weten op te bouwen, ondanks dat hij voor een groot deel in zijn leven in de schaduw stond van de beroemde volkszanger André Hazes. Normaal gesproken staat André Hazes in de schijnwerpers, maar vandaag steelt Joop Hazes de show bij ons!

Joop Hazes in een notendop

Joop Hazes is echt een familiemens en in zijn jeugd heeft hij ook altijd een goede band gehad met zijn broertje, André. Hij heeft nu ook een eigen zoon die Andy heet. Ook zij hebben samen een hechte band. Zo zingen ze bijvoorbeeld samen tijdens een optreden. Familie staat altijd op nummer één en Joop heeft vaker aangegeven dat zijn kind het meeste belangrijke voor hem is. Toch is hij vaak betrokken geweest in familiedrama, met onder andere Rachel Hazes, de weduwe van André Hazes. Zij hebben publiekelijk ruzie met elkaar gehad, omdat Rachel de erfenis van André in handen heeft gekregen terwijl ze midden in een scheiding met hem zat. Ondanks de ruzie is Rachel ook een belangrijke persoon in het leven van Joop Hazes. Hij gaf aan dat ze hem ook vaak heeft gesteund tijdens moeilijke situaties.

Het nieuwe nummer van Joop Hazes

Joop Hazes heeft in 2023 onbewust een hit uitgebracht die ‘Mijn broertje’, die uiteraard volledig in het teken staat in het leven van zijn broertje André. Er werd veel gesproken over het nummer in de media, want hij haalde namelijk flink uit naar Rachel. Hij zei het volgende in zijn lied: ‘In zijn hart nog altijd zoals ik hem kende… Maar zijn ex vecht met zijn kinderen om het geld.’ Hierbij zei hij ook: “Hij werd leeg getrokken… Daar zat zij niet mee”. Het is bijna vanzelfsprekend dat dit over Rachel ging, ondanks dat hij het niet letterlijk gezegd heeft. Aan Shownieuws vertelde hij waarom hij dit nummer heeft uitgebracht: ‘Als je eerlijk bent is hij bijna alles kwijt geraakt, omdat hij beroemd werd. Hij is zijn normale leven kwijtgeraakt, hij is zijn kinderen kwijtgeraakt, want het klopte niet meer.’ ‘Hoe hij behandeld is, daar kon ik ook niet erg goed tegen. Zodoende dacht ik van: ik ga toch eens even laten zien dat ik veel van hem gehouden heb’, aldus Joop Hazes.

Een vreemd gerucht over Joop Hazes

Dit jaar ging er ook een vreemd gerucht over Joop Hazes en Nathalie Hazes rond, de jongste dochter van André. André heeft in totaal vier kinderen. Zijn oudste twee kinderen heeft hij met dezelfde vrouw gekregen. Melvin, de jongste zoon van André, heeft hij gekregen met Ellen Wolf. En de jongste dochter Nathalie zou André gekregen moeten hebben met Annie Dijkstra, maar nu zijn hier twijfels over, omdat het volgende bericht op Instagram rondging: ‘Nathalie Hazes is waarschijnlijk een dochter van Joop Hazes’. ‘Volgens de legende zijn Annie Dijkstra en Joop Hazes de ouders, aldus André Hazes senior’. Hiermee wordt bedoeld dat André dit ooit heeft bevestigd. Er werd ook gezegd dat dit de reden is waarom André eerst geen contact wilde met Nathalie. Realityfbi had het volgende gedeeld op Instagram: ‘Joop Hazes zou, tijdens de relatie van wijlen André Hazes met Annie Dijkstra, een affaire met haar hebben gehad’. Nathalie en andere familieleden hebben niet gereageerd op deze vreemde geruchten die plotseling gedeeld werd. Of het de waarheid is, blijft dus voor nu een mysterie.

Laat een reactie achter