Justin Bijlow is een getalenteerde keeper die bij het team van Feyenoord zit. Hij is 26 jaar oud. Als kleine jongen begon hij al bij de jeugdopleiding van Feyenoord, totdat hij in 2016 mocht doorstromen naar de Feyenoord Academy. Kort nadat hij hier succesvol aan heeft deelgenomen, maakte hij zijn eerste debuut in augustus 2017. En tot de dag van vandaag speelt hij nog steeds met succes bij Feyenoord, want door de jaren heen heeft hij samen met het team veel prijzen gewonnen, zoals de Johan Cruijf Schaal. Maar in zijn privéleven heeft hij ook het hart gestolen van een knappe dame. We hebben het natuurlijk over de bloedmooie vriendin van Justin Bijlow, Dayenne Huipen!

Maak kennis met supermodel Dayenne Huipen

Zoals we al hebben verklapt is Dayenne Huipen een model met Indische roots, niet verbazingwekkend als je haar uiterlijk ziet. Maar achter haar mooie uiterlijk heeft ze nog veel meer te bieden. Ze studeert namelijk ook aan de Artemis Academie in Amsterdam. De opleiding die ze volgt heet ‘Styling en Vormgeving’, ze is dus zeker een creatieveling. In haar vrije tijd vind ze het leuk om te kijken naar films en te reizen. Verder is ze naast haar studie en carrière ook mama van een dochtertje dat ze samen in 2022 met haar vriend heeft gekregen. Op de Instagram van Dayenne Huipen spot je schattige kiekjes van het gezin.

Hoe Dayenne Huipen en Justin Bijlow elkaar hebben gevonden

Justin Bijlow en Dayenne Huipen waren officieel een koppel in 2021, maar daarvoor hebben ze elkaar natuurlijk eerst goed leren kennen. Een leuk feitje over hun eerste date is dat Dayenne helemaal niet wist wie Justin was. Hij heeft dus echt haar hart gestolen met zijn eigen charmes. Ze was er helemaal niet van op de hoogte dat hij een bekende voetballer is, maar inmiddels weet ze dat natuurlijk al te goed en ze support ze hem volledig. Zo gaat ze vaak met hem mee naar wedstrijden.

Het prachtige lijf van Dayenne Huipen

We kunnen er niet omheen dat Dayenne echt een prachtig lichaam heeft, maar wat dat doet ze hiervoor? Het antwoord is sporten! Maar ze heeft ook toegegeven aan Voetbalzone dat ze niet vies is van plastische chirurgie. Dit is precies wat ze zei: ‘Ik heb wel wat laten doen en ik ga ook werken in die branche. ‘Ik ben sowieso van mening dat iedereen moet doen waar die blij van wordt’. Wij hebben niks om over te klagen, want ze ziet er zeker fantastisch uit! Dat blijkt ook, want een aantal jaar geleden behoorde ze volgens welbekende mannenblad FHM tot een van de knapste vrouwen. Ze had toen de 17e plek gescoord, zeker heel hoog in lijst met 500 vrouwen!

Dayenne-Huipen-6.jpg
Dayenne-Huipen-5.jpg
Dayenne-Huipen-4.jpg
Dayenne-Huipen-3.jpg
Dayenne-Huipen-2.jpg
Dayenne-Huipen.jpg
Dayenne-Huipen-en-justin-bijlow-.jpg

Laat een reactie achter