Kantoorruimte Amsterdam

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam? We geven je graag een stappenplan voor het vinden van een geschikte kantoorruimte. Zo hebben we het over het budget, de locatie, de vierkante meters en de kantoorinrichting. Benieuwd? Lees snel verder!

amsterdam

Budget en locatie

Ten eerste is het belangrijk om het budget te bepalen voor een nieuwe kantoorruimte. Hierdoor zorg je ervoor dat er kantoren uitgesloten kunnen worden die buiten het budget vallen. Door slim te huren, kun je zeer effectief met je budget omgaan. Zo kun je bijvoorbeeld een gemeenschappelijke ruimte huren met andere bedrijven in een kantoorpand. De volgende keuze is de locatie van de kantoorruimte. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een kantoorruimte in het centrum of een kantoorruimte buiten de ring. De locatie is één van de factoren die van invloed is op de huurprijs.

Vierkante meters en kantoorinrichting

Vervolgens bepaal je de vierkante meters die je nodig hebt voor jouw kantoorruimte. Per werknemers moet er rekening gehouden worden met 10 vierkante. Deze grootte is geschikt voor een bureau, een bureaustoel, een archiefkast en een plant. Afhankelijk van het bedrijf kun je 7 tot 12 vierkante meter aanhouden. En ten slotte kun je gaan kijken naar de kantoorinrichting. Welke inrichting sluit aan bij de uitstraling van jouw bedrijf? Dat is de vraag die je jezelf moet stellen bij het uitkiezen van de juiste inrichting. Zo kun je kiezen voor een strakke inrichting met hout zoals bijvoorbeeld met een robuuste eikenhouten tafel als vergadertafel, maar je kunt ook kiezen voor een gezellig inrichting met wandbekleding.

vergaderruimte

De mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? De adviseurs van SKEPP staan voor je klaar om met jou op zoek te gaan naar de perfecte kantoorruimte. Aan de hand van jouw wensen en voorkeuren zoeken ze een locatie, de juiste vierkante meters en gaan ze aan de slag om het kantoor in te richten naar jouw smaak. Zo kun je met je bedrijf direct terecht in de kantoorruimte, zodat je je bezig kan houden met jouw kernwerkzaamheden.

Laat een reactie achter