Huawei doet het goed in de wereld van laptops en het bedrijf lanceerde zojuist de zeer aantrekkelijke Matebook D16 met een 16-inch scherm, een batterij met hoge capaciteit en een ultrasnelle oplader. De huawei matebook d 16 prijs verschilt in alle landen, zoals 5.699 yuan (€ 815) voor het Core i5-model, terwijl het Core i7-model 6.699 yuan (€ 957) kost in China.

Ontwerp:

Eerst en vooral is MateBook D16 een stijlvolle laptop. Als je de ontwerpkennis van Huawei kent, kun je het daarmee eens zijn. Deze machine, gemaakt van aluminium, heeft een gewicht van slechts 1,74 kg en een opslagmaat (36,9 x 23,4 x 1,8 cm). Bewijs indien nodig, de grootte is 16, gelijk aan die van een ultradraagbare 15 terwijl het paneel is ingebouwd. De Huawei bevindt zich onder het toetsenbord van de webcamera (tussen de F6- en F7-toetsen) om schermintegratie te garanderen. De aan/uit-knop heeft een vingerafdruklezer. Toetsenborden met achtergrondverlichting stellen je in staat urenlang te typen, terwijl grote trackpads comfortabel zijn. Aan de rechterkant bevinden zich twee 3,5 mm-aansluitingen en USB-A, en aan de linkerkant bevinden zich twee HDMI- en USB-C-poorten.

Elegante metalen behuizing:

De Huawei MateBook D16 heeft een donkergrijze metalen behuizing. Huawei noemt deze kleur ‘space grey’. Het is dan ook een terminal met een donkerdere indruk dan de zilverkleurige MagicBook Pro. Helaas is het gemakkelijk om vingerafdrukken te krijgen, maar het heeft een gevoel van luxe.

MateBook D16 toetsenbord

Scherm:

Als je een 16 inch scherm hebt, wil je focussen op de kwaliteit van het beeldscherm. De MateBook D16 heeft een 16,1 IPS LCD-scherm met een beeldverhouding van 16:9. Full HD (1920×1080 pixels) hoge resolutie neemt 90% van het scherm in beslag. Het dekt ook 100% van de sRGB-kleurruimte en bereikt een maximale helderheid van 300 nits en een contrastverhouding van 1000:1. U kunt genieten van een multimedia-ervaring met een klein apparaat.

Prestatie:

MateBook D16 is niet alleen een stijlvolle en comfortabele laptop. Onder de motorkap zorgt een gespierde structuur ervoor dat u kunt genieten van uitstekende prestaties. Het is gebaseerd op de AMD Ryzen 5 4600H en is geconfigureerd met AMD Radeon Graphics GPU, 8 GB of 16 GB RAM en snelle 512 GB SSD-schijven. U kunt genieten van veiligheid en eenvoud wanneer u opent en inlogt met één klik op de aan / uit-vingerknop. Een 60Wh drijft dit aan.

Zoom in op AMD Ryzen 5-processor:

AMD’s Ryzen 5, 4600H-processors maken deel uit van de meer prominente Ryzen 7-familie. Het is gebaseerd op een Zen 2-architectuur bestaande uit 6-core en 12-thread processors gegraveerd op 7 nm. Klok op 3 GHz (en 4 GHz in boost-modus) biedt hoge prestaties. U kunt met name toepassingen voor het maken van inhoud beheren, zoals Photoshop, Lightroom (voor foto’s) en Premiere Pro (voor video). Het is ook geweldig voor gameliefhebbers om hun favoriete games heel soepel te kunnen spelen. AMD Ryzen 5 maakt ook geavanceerde multitasking mogelijk.

Je ziet dat de AMD Ryzen 5 chip op een laptop pc veel voordelen heeft. Zeer efficiënt, het is ook uitzonderlijk duurzaam. Bovendien, als het design en scherm netjes zijn voor een spannende prijs, is er geen reden om te twijfelen.

Laat een reactie achter