Wanneer je ondernemer bent wil je natuurlijk zo zorgeloos mogelijk auto rijden. Dat betekent dat je wel moet kunnen rekenen op je auto, zonder onverwachte kosten. Dat doe je het beste met een nieuwe auto. Maar een nieuwe auto kopen kost veel geld. Geld dat je als ondernemer liever ergens anders aan uitgeeft. Is lease dan een oplossing? En ga je dan zakelijk leasen of voor private lease. Vragen, vragen en nog eens vragen. Wil je antwoord op deze vragen kijk dan eens op Autonomer.nl. Of het nu gaat om de aanschaf van een ‘nieuwe’ wagen, een occasion of een lease wagen of om de verkoop van jouw oude wagen. Bij Autonomer’s kun je op de meeste vragen wel het antwoord vinden.

Private lease; steeds meer mensen doen het!

seat-bekleding

Het leasen van een auto wordt steeds populairder in Nederland. Volgens het CBS reden er op 1 januari 2019 ruim 8.5 miljoen personenwagens op de Nederlandse wegen. Hiervan waren 1 miljoen leasewagen! Het aantal leasewagens is de laatste jaren explosief gestegen, vooral door private lease. Dat wil zeggen dat steeds meer particulieren kiezen voor lease. Waar men voorheen een lening afsloot voor het kopen van een auto, gaat men tegenwoordig steeds vaker over tot private lease. Eigenlijk is dat ook logisch want bij private lease rijd je een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Het enige dat je zelf nog moet betalen is de brandstof. Motorrijtuigen Belasting, autoverzekering, inzittendenverzekering en in de meeste gevallen ook de rechtsbijstandverzekering wordt bepaald door het lease bedrijf. Evenals onderhoudskosten, reparatie, pechhulp en kosten voor vervangend vervoer. Hoe zorgeloos wil je het hebben?

Is private lease van een elektrische auto een optie?

elektrische autos opladen

Zoals eerder gezegd is het enige dat je bij private lease nog moet betalen is de brandstof. Als je veel kilometers rijdt ging je vroeger voor een auto op diesel. Nu is elektrisch rijden de toekomst. En ja, je kunt ook een elektrische aangedreven auto ook leasen. Een elektrisch aangedreven auto kan je veel geld besparen omdat brandstofkosten zoals benzine en diesel steeds duurder worden. En juist die brandstof moet je zelf betalen. Wil je weten of een elektrische auto ook voor jou een optie is? Autonomer’s private lease vergelijker is een onafhankelijke site die probeert een antwoord te vinden op al jouw vragen.

Ga jij ook zorgeloos een private lease auto rijden?

Als je een nieuwe auto gaat kopen met geleend geld dan is private lease goedkoper. Zelfs als je een nieuwe auto gaat kopen met gespaard geld dan is menig lease contract toch een betere optie. Bekijk van te voren eens hoeveel kilometer je per jaar rijdt. Dat is het aantal kilometers waarvoor je het contract afsluit. Hoeveel kilometers rijdt je per dag? Kun je dat doen met bijvoorbeeld een volle accu. Want als dat zo is ben je natuurlijk helemaal goedkoop uit met een elektrisch aangedreven auto. Daarnaast ben je met een elektrisch aangedreven auto ook nog eens milieubewust bezig. Op de onafhankelijke website van Autonomer’s kun je meerdere lease aanbieders met elkaar vergelijken en zo tot de juiste keuze komen.

Laat een reactie achter