Kort haar is altijd erg populair geweest bij mannen omdat het zo gemakkelijk te onderhouden en te stylen is. Alleen omdat het haar kort is, betekent dat niet dat er geen ruimte is om te experimenteren en verschillende stijlen uit te proberen.Maar met zo veel mogelijkheden kan het kiezen van het juiste kapsel voor jou een beetje lastig zijn. Gelukkig voor jou vind je hier de meest populaire korte kapsels die in 2022 overal te zien zijn.

Kiezen voor een kort kapsel kan niet alleen je gelaatstrekken accentueren, maar ook het gezicht omlijsten en een meer moeiteloos coole vibe uitstralen.

Als je je uiterlijk wilt opfrissen en iets nieuws wilt proberen, blijf dan scrollen om te ontdekken hoe. Zorg natuurlijk wel dat je naar een goede barbershop gaat.

Dit zijn de beste korte kapsels om te proberen voor 2022, van korte, militaire kapsels tot taps toelopende opgeschoren kapsels.

Militaire kapsel

Dit kapsel wordt nooit oud. In de afgelopen decennia hebben beroemde acteurs en voetballers, waaronder David Beckham, Drake, Brad Pitt, Zayn Malik, en Nick Jonas, allemaal deze eenvoudige stijl gedragen. Je hebt geen producten nodig om het te stylen, maar zorg er wel voor dat je een goede schedelvorm hebt voor je het probeert.

Dit kapsel staat je waarschijnlijk goed als je een ovale gezichtsvorm of een rechthoekige gezichtsvorm hebt. Om het goed te krijgen scheer je alles op een lage motor, waarbij je ongeveer 1 cm overlaat tot het haar overal even lang is. Of als je wilt, kun je de bovenkant wat groter maken.

Opgeschoren

Naast een buzz cut is de crew cut de laatste jaren heel vaak gebruikt, en hij zal ook voor 2022 doorgaan. Het goede nieuws is dat dit kapsel zo onderhoudsarm is als het maar kan, wat betekent dat je maar weinig hoeft te doen om hem mooi te houden. Wil je je botstructuur verbeteren, kies dan voor deze tijdloze snit.

De crew cut werkt goed bij de meeste gezichtsvormen, maar is zeer aan te bevelen bij ronde gezichten. De lengte van het haar dat bovenop overblijft kan variëren; je kunt het bovenop heel kort laten of wat langer. Er zijn veel verschillende manieren om dit kapsel te stylen, zoals een zijscheiding, een rommelige getextureerde stijl, of een piekerige zijwaartse slag.

Voor een moderne look kies je voor een opgeschoren kapsel, met langer haar bovenop dat vervaagt naarmate het verder over de achterkant en de zijkanten van het hoofd loopt.

Style het door een kleine hoeveelheid pasta of klei in het haar bovenop te werken om een mat, getextureerd effect te krijgen. Het is een uitstekende keuze voor wie een beetje retro-coole look wil kanaliseren.

Strakke lijnen

Een ander kapsel dat in 2022 enorm zal zijn, is het line-up kapsel. Het is een eenvoudige maar dappere look, die vooral herkenbaar is aan de scherpe, gescheurde randen van het haar die de nadruk leggen op de lijnen.

Als je een vierkante of ruitvormige gezichtsvorm hebt, is het line-up kapsel ideaal voor jou. Het vertoont strakke, stevige, rechte lijnen rond de haarlijn, vooral in combinatie met een fade en scherpe hoeken bij de slapen. De zijkanten kunnen vervaagd zijn, in kleurverloop, of met een undercut.

Glad achterover

Deze is ongetwijfeld een van de grote weddenschappen recht voor korte mannenkapsels voor 2022. Het achterover kapsel komt nog sterker voor het volgende jaar. Met een oude vintage vibe wat steeds populairder wordt, is dit kapsel super tijdloos en klassiek. Voor 2022 brengt de nieuwe kijk op dit kapsel meer textuur en gedefinieerde strepen.

Met strakke zijkanten en een grote bovenkant biedt dit kapsel tonnen stylingmogelijkheden. Wat de zijdelen betreft, die moeten of undercut of zowel vervaagd als undercut zijn, terwijl het bovenste deel lang en rommelig moet zijn.

Wil je wat definitie toevoegen, versterk de look dan met een oplijning die langs de haarlijn gaat. Deze snit is een van de gemakkelijkste kapsels om te onderhouden. Neem een kleine hoeveelheid van het stylingproduct zoals pommade, gel, of klei, en breng het aan over je bovenste deel van het haar, begin aan de voorkant en werk naar achteren toe. Op die manier geef je een natuurlijk gevoel en een gedefinieerde textuur.

Laat een reactie achter