Tegenwoordig kan je van alles vinden op eBay. Je weet eigenlijk nooit wat je daar tegen kan komen. Deze keer kwamen we namelijk een leuke combinatie tegen van een Lamborghini Aventador SV Roadster met daarbij een passende speedboot, ook wel de MTI Super Veloce Catamaran, wat super snel in het Italiaans betekent. Deze geweldige combinatie is te koop via JamesEdition in Fort Lauderdale. Dus als je nog 2.2 miljoen dollar op zak hebt, grijp je kans!

Beide zijn op maat gebouwd en zijn afgerond in een uiterst zeldzame kleur, genaamd Verde Singh. Alleen dat heeft al $76.000 gekost! De unieke combo werd opgemerkt door de Miami restaurateur Gino Gargiulo die op de CNBC tv-show The Secret Lives of the Super Rich verscheen.

De 2016 Lamborghini heeft slechts 700 mijl op de klok en is 600.000 dollar waard. Aan de andere kant, de Caterman speedboot, die bekend staat als een van de beste gebouwde, snelste en meest geavanceerde speedboten ter wereld, is 1.750.000 dollar waard. Het heeft twee jaar geduurd om de Caterman speedboot te bouwen. De gehele romp en dek is gemaakt van koolstofvezel. De verkoper zegt dat dit een uniek paar is en het niet zo snel meer tegenkomt. Deze ongelooflijke aanbieding wordt momenteel door bijna 300 mensen gevolgd die interesse hebben in de Lamborghini Aventador SV Roadster en MTI Super Veloce Catamaran.

Via: Carscoops

Laat een reactie achter