Shannice Wilner is de beeldschone partner van voetbalanalist en voormalig ADO Den Haag speelster Leonne Stentler. Ze vormen niet alleen privé een mooi stel, maar ook zakelijk sluiten ze dagelijks de handen ineen. Leonne Stentler speelde niet alleen met succes voor de Haagse voetbalclub, maar mag zich ook rekenen tot de Oranje Leeuwinnen. Ze krijgt nu een prominente rol in de populaire zondagavond uitzending van Studio Sport, waar voornamelijk de samenvattingen van de Eredivisie een belangrijke rol spelen. Zakelijk weet Leonne het ene succes na het andere te bereiken, ook buiten haar glansrijke carrière in de voetbalwereld. Haar grootste succes in haar privéleven is toch wel het ‘scoren’ van haar partner, Shannice Wilner.

Wie is Shannice Wilner?

Shannice Wilner is al lange tijd de vaste partner van Leonne Stentler. Dit betekent zeker niet dat zij uitsluitend bekend staat als ‘de partner van’. Integendeel. Shannice heeft ook zelf de nodige prestaties op haar naam geschreven. Ze werd geboren in Hoofddorp en studeerde Toegepaste Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Haar academische achtergrond en haar interesse in menselijk gedrag zorgen ervoor dat Shannice niet alleen privé een goede partner voor Leonne is, maar ook zakelijk.

Zakelijk partnerschap tussen Shannice en Leonne

De relatie tussen Shannice Wilner en Leonne Stentler is opgebloeid in 2018. Daar maakten zij een begin aan hun leven samen, ook zakelijk. Het stel richtte namelijk het bedrijf ‘Koester je Oester’ op. Deze bedrijfsnaam is voortgekomen uit een woordgrap binnen de vriendinnengroep waar de twee allebei onderdeel van uitmaken. Vanuit dit bedrijf verkopen de twee dames niet alleen oesters van hoge kwaliteit, maar ook alle bijbehorende producten. Op deze manier zijn de levens van Shannice en Leonne sterk met elkaar verbonden geraakt, zowel in de privésfeer als op zakelijk niveau. Het bedrijf is een groot succes en beide dames vinden hierin de nodige mogelijkheden om hun passie voor gastronomie om te zetten in pure business.

De ondernemende geest van Shannice Wilner

Shannice is zeker niet alleen succesvol in de oesterwereld. Haar professionele leven laat een goed gevoel voor ondernemerschap zien. Zo bekleedt ze ook de rol van marketingmanager bij brouwerij De Eeuwige Jeugd. Deze functie voert zij uit naast het beheer van meerdere van haar eigen bedrijven. Eén van deze succesvolle bedrijven is mediabureau Strategriet. Vanuit dit media- en communicatiebureau biedt zij bedrijven hulp en ondersteuning op het gebied van zowel online als offline communicatie. We mogen dan ook wel stellen dat Shannice een zakenvrouw in hart en nieren is.

Shannice kent meerdere passies

Samen met Leonne Stentler kan Shannice zich dagelijks bezighouden met haar belangrijkste passies. Op de eerste plaats staat natuurlijk haar partner, waarmee ze dagelijks samen mag werken. Daarnaast kan zij zich helemaal uitleven met haar passies op het culinaire vlak en haar liefde voor communicatie en ondernemen. Hier blijft het zeker niet bij, want Shannice heeft veel verschillende passies waar zij graag tijd aan besteedt. Zo is ze ook groot fan van verschillende sporten, waaronder hockey en voetbal. Shannice staat bekend als Ajax-fan.

Stentler is méér dan enkel een voetbaltalent

Een zakenvrouw en een voetbalvrouw, waarom is dat nu zo’n sterke combinatie? Dit ligt vooral ook in het feit dat Leonne Stentler veel meer is dan enkel een bekend gezicht uit de voetbalwereld. Leonne doorliep haar jeugdopleiding bij Ajax en mocht in 2013 aan het Europees Kampioenschap (EK) deelnemen. De voormalig international van het Nederlands damesvoetbal is de vaste analist tijdens grote voetbalevenementen, waaronder het WK Vrouwenvoetbal van 2019. Na haar eigen voetbalcarrière zet ze zich nu voornamelijk in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal. Daarnaast is ze in meerdere sportcommissies actief. Dit alles wordt aangevuld met een sterke zakelijke drive. Leonne Stentler heeft namelijk ook een opleiding in communicatiewetenschappen afgerond, en precies dit sluit zo mooi aan bij de kwaliteiten en talenten van haar partner, Shannice Wilner.

Twee karakters die elkaar echt aanvullen

We mogen Leonne Stentler en Shannice Wilner zeker zien als een complementair duo, voornamelijk omdat Wilner’s zakelijke en marketingkennis goed aansluit bij Stentler’s ervaring in de sport- en communicatiewereld. Door de krachten te bundelen, hebben de dames samen al veel zakelijke successen op hun naam mogen schrijven. Samen hebben ze niet alleen een grote impact op de zakenwereld en de sportwereld, maar ook op de LGBTQ-gemeenschap. Stentler heeft haar liefde voor dames nooit onder stoelen of banken gestoken, en komt als sportvrouw eerlijk uit voor haar relatie met Shannice. Hier stopt zij niet. Stentler draagt actief bij aan de zichtbaarheid en de normalisering van LGBTQ+ relaties, voornamelijk in de sportwereld.

Leonne Stentler en Shannice Wilner op social media

Beide dames zijn actief op social media en hebben een mooie groep volgers weten te verzamelen. Zij zijn duidelijk niet bang om hun trouwe volgers een kijkje te bieden in hun zakelijke en persoonlijke leven. Fans van het stel kunnen zeer regelmatig genieten van de verhalen van professionele drukte én van de mooiste privémomenten die de vrouwen met elkaar delen. Stentler’s Instagram-account (@leonnestentler) biedt bijvoorbeeld een verzameling van foto’s en video’s van haar werk, sportactiviteiten, en momenten met Wilner. Het account biedt een inkijkje in hun dagelijks leven en de onderlinge dynamiek van het stel.

Ook het ‘ja-moment’ werd gedeeld

Shannice en Leonne wonen samen in Amsterdam en nemen hun fans op social media regelmatig mee op hun zakelijke en persoonlijke reizen. De dames gaan graag samen op pad en delen de mooiste foto’s van hun favoriete locaties via social media. Ook de meest belangrijke momenten worden met de volgers gedeeld, waaronder ook het zogenaamde ‘ja-moment’. In 2022 besloot Leonne een belangrijke stap in de relatie te zetten door Shannice ten huwelijk te vragen, die direct met ‘ja’ antwoordde. De dames lijken dan ook klaar te zijn voor een levenslange toewijding aan elkaar, waarbij ze zowel hun liefde als hun zakelijke partnerschap vieren.

De toekomst van Leonne Stentler en Shannice Wilner

Met het huwelijksaanzoek is het de vaste volgers van het stel toch wel duidelijk geworden. Deze twee dames zijn op alle fronten voor elkaar gemaakt en alles lijkt hen voor de wind te gaan. Leonne en Shannice laten zien hoe belangrijk trouw, loyaliteit en inzet zijn voor succes op zowel het zakelijke als persoonlijke vlak. De toekomst van deze twee lijkt er dan ook rooskleurig uit te zien. We twijfelen er niet aan dat de fans van dit leuke stel nog veel mooie en leuke kiekjes te zien krijgen op social media.

Laat een reactie achter