Ben je uitgenodigd voor een housewarming, maar heb je nog geen geschikt cadeau kunnen vinden? Dit artikel helpt je op weg, door inspiratie te bieden voor een persoonlijk en gewaardeerd housewarming cadeau. Blijf weg van een bos bloemen of een fles wijn, maar kies voor een presentje met een persoonlijke noot. De ontvangers van het cadeau zullen dit waarderen! Tegelijkertijd is het bij het uitzoeken van een housewarming cadeau belangrijk, dat dit past bij de stijl waarin de ontvangers hun woning hebben vormgegeven. Denk aan een accessoire, die qua kleur en materiaal aan moet sluiten bij de rest van het interieur. Een groot contrast in stijl zal ertoe leiden dat het cadeau nauwelijks gebruikt wordt.

Praktische cadeaus voor een housewarming

In je zoektocht naar een cadeau voor een vriendin met een nieuwe woning kan de keuze voor een praktisch presentje het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan een aantal glazen voorraadpotten voor op de houten plankjes in de keuken. Of denk aan een plaid voor op de bank, eventueel bedrukt met een foto of een spreuk. Iets wat het ook vaak goed doet is een houten houder met droogbloemen. Een hele subtiele accessoire die fraai staat op zowel een televisiemeubel, een dressoir als in een nis.

Stijlvolle houten borrelplank voor op het aanrecht

Ook leuk: een houten borrelplank voor op het aanrecht. Je kunt een borrelplank laten graveren met de naam van de ontvanger, met een wens of een vergelijkbare toevoeging. Zo maak je een borrelplank persoonlijk. De borrelplanken komen altijd van pas en door de warme kleur van het hout vormen ze veelal een sieraad in de keuken. Wie houdt er niet van een hapje en drankje aan het eind van de middag?

Geef een uitje cadeau voor de fase na het klussen

De verhuizing naar een nieuwe woning gaat vaak gepaard met veel klussen, stress en lichamelijke ongemakken. Denk aan splinters, blauwe plekken, pijnlijke spieren, enzovoorts. Voldoende reden om een vriend of vriendin mee te nemen voor een ontspannen dagje weg. Ga samen naar een wellness, kies voor een massage of geef een bon cadeau om ergens te gaan eten. Het zal de ontvanger goed doen na deze drukke en vaak vermoeiende fase! Probeer zo’n bon op een leuke manier te verpakken, bijvoorbeeld door deze te combineren met de eerder genoemde borrelplank of twee wijn- en bierglazen.

Laat een reactie achter