Het lijkt net of 2021 voorbij is gevlogen, over slechts een paar maanden zitten we alweer in het volgende jaar!  Gelukkig betekent dit wel dat het tijd is om een nieuwe kalender aan te schaffen. Natuurlijk is een kalender leuk om iemand cadeau te doen tijdens de feestdagen maar voor je eigen huis is het ook ontzettend leuk. Daarnaast komen ze ook nog eens in allerlei verschillende soorten en maten.

Wandkalender

Bij de wandkalender krijg je vast flashbacks naar de oude kalenders die je vroeger in de wc van je ouders of bij opa en oma. Gelukkig zijn er nu veel meer gave kalenders om uit te kiezen en hoef je ze zeker niet meer in je wc op te hangen. Tegenwoordig heb je de meest trendy kalenders die je keuken, huiskamer of slaapkamer echt op kunnen fleuren. Kalenders met grote kunst prints of de mooiste fashion looks, het voegt gelijk veel meer persoonlijkheid toe. Natuurlijk zijn wandkalenders met eigen foto’s ook onwijs leuk om te maken én om naar te kijken.

Scheurkalender

Duurt een maand te lang om de bladzijde om te slaan? Dan is een scheurkalender perfect voor jou! Ook deze kalenders zijn een ideale toevoeging voor je huis en voor jezelf. Je kunt namelijk een scheurkalender kopen met allerlei soorten quotes. Dit kunnen inspirerende en motiverende quotes zijn waardoor je met een goed gevoel aan je dag kan beginnen. Maar als je een goed gevoel voor humor hebt en de dag wil starten met een brede lach op je gezicht natuurlijk ook een scheurkalender aanschaffen met de leukste grappen, quotes of memes.

Bureaukalender

wandkalender-kantoor

Je zou waarschijnlijk denken dat een bureaukalender haast niet meer nodig is door digitale agenda’s op je telefoon of computer maar niets is minder waar! Ook deze kalenders brengen nog steeds genoeg voordelen met zich mee. Zo kun je de sfeer in jouw werkkamer een stuk gezelliger en fijner maken door zo’n kalender op je bureau te zetten. Zelfgemaakte kalenders met foto’s van vrienden of familie zijn altijd leuk om naar te kijken. Je leukste vakantiefoto’s kunnen helemaal motiverend werken als je er met werken even helemaal doorheen zit. Zo kun je gelijk aan de volgende vakantie denken! Daarnaast is het voor velen ook gewoon erg handig om een fysieke bureaukalender bij te houden, vooral als je bang bent om een belangrijke deadline te missen.

Laat een reactie achter