Ben jij van plan om Barcelona te gaan bezoeken? Naast al het prachtwerk van Gaudi heeft Barcelona nog veel meer te bieden. Zo zijn er veel leuke winkels waar je lekker kan shoppen, leuke parken om te ontspannen en is er natuurlijk het strand van Barcelona waar je verkoeling kan vinden na een warme dag. Wil je een dag op het strand van Barcelona afsluiten door een hapje paella gaan eten? Neem dan eens een kijkje naar één van deze leuke eettentjes in de buurt van het strand van Barcelona.

Maka Maka

Dit is een leuke en hippe burgertent aan het stand. Je kan hier je dagje strand relaxed afsluiten onder het genot van een lekkere burger en een cocktail. Ze hebben een leuk terras, maar ook binnen kan je gezellig zitten. Het kan hier erg druk zijn, dus sta er niet raar van te kijken als je even moet wachten op een plek.

Adres: Passeig de Joan de Borbó, 76, 08039 Barcelona, Spanje

Openingstijden: zo – do 12:00 – 01:00 / vrij – za 11:00 – 03:00

Poké Maoli

Adres: Carrer de Sevilla, 80, 08003 Barcelona, Spanje

Openingstijden: ma – zo 12:00 – 22:00

Poké Maoli is een klein winkeltje aan het strand. Hier kan je zelf je eigen poké bowl samenstellen met allerlei verse ingrediënten. Een poké bowl is een traditioneel gerecht waarbij je (over het algemeen) verse vis in blokjes combineert met groenten, een dressing en sushi rijst of salade. Doordat je zelf je poké bowl samenstelt, kan je precies eten waar jij zin in hebt. Vervolgens kan je deze poké bowl bijvoorbeeld meenemen naar het strand en dit lekker daar opeten. Als je na een dagje zon zin hebt in een verse en gezonde hap is Poké Maoli echt iets voor jou!

L’Ostia

Adres: Plaza de la Barceloneta 1, 08003 Barcelona, Spanje

Openingstijden: ma – za 09:00 – 23:30

L’Ostia vind je op 5 minuten lopen van het strand. L’Ostia is een tapas restaurant aan een gezellig pleintje. Op dit plein bevindt zich ook een fontein die voor een fijne sfeer zorgt. Doordat het iets verder van het strand af is, ontloop je hier de drukte en kan je in alle rust genieten van heerlijke tapas. Dus wil jij de drukte van Barcelona even ontlopen? Breng dan zeker een bezoekje aan L’ostia.

Reisverzekering afsluiten

Als jij op reis gaat naar het buitenland is een reisverzekering erg belangrijk. Zeker in een drukke stad als Barcelona zijn er veel zakkenrollers actief. Met een reisverzekering ben jij hiertegen verzekerd. Naast diefstal ben je standaard verzekerd tegen schade. Op een vergelijkingssite als Reisverzekering.nl kan jij verschillende reisverzekeringen vergelijken. Zo kan jij een reisverzekering vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Check TravelersMagazine.nl voor nog meer reisinspiratie!

Laat een reactie achter