Linnebel, geboren als Lindsey van der Hoeven, mag zichzelf ondertussen een echte Instagram-sensatie noemen. Deze knappe dame heeft al vele harten weten te veroveren met haar indrukwekkende verhalen én foto’s op social media. Toch is Linnebel zeker niet alleen een influencer die haar volgers graag blij maakt met pakkende content. Deze Nederlandse schoonheid weet namelijk op meer manieren indruk te maken. Wij geven je graag een kijkje in de unieke wereld van Linnebel en alles wat in haar wereld thuishoort.

Een echte ster op social media

We kennen Lindsey van der Hoeven natuurlijk voornamelijk van social media, en dan vooral van Instagram, waar zij met grote regelmaat zowel foto- als videocontent deelt. Hier heeft zij zichzelf neergezet onder de naam ‘Linnebel’, zoals de meeste mensen haar dan ook kennen. Linnebel laat op social media zien dat zij een levensstijl heeft waar velen alleen maar van kunnen dromen. Dit betekent echter niet dat het haar vanzelf aan komt waaien. Wat veel mensen niet weten, is dat zij ook een hele carrière buiten social media om heeft. Voor velen is deze knappe vrouw vooral een grote ster op social media. Ze heeft dan ook meer dan 200.000 volgers op Instagram.

Linnebel leeft tussen Nederland en Spanje

Linnebel wordt gezien als een mooie Nederlandse schone, maar zij is ook vaak in Spanje te vinden. Zelf geeft zij aan dat zij haar leven deelt tussen deze twee landen. Het geeft haar de mogelijkheid om te doen wat zij wil, vooral in Nederland, terwijl het haar ook alle gelegenheid biedt om mooie (bikini)foto’s te maken, vooral in Spanje. Haar indrukwekkende foto’s, die soms niet veel te raden overlaten, worden massaal geliked op Instagram. Ook dit geeft maar aan dat Linnebel door velen wordt gezien als de absolute droomvrouw. Toch is zij veel meer dan enkel een mooi plaatje om naar te kijken. Ze heeft een mooie carrière als zakenvrouw opgebouwd.

Holistisch therapeut en master in podcasts

Waar Linnebel echt warm voor loopt, is het beste uit mensen halen. Dit steekt zij zeker niet onder stoelen of banken. Lindsey heeft namelijk ook haar sporen verdiend als holistisch therapeut. Daarnaast heeft ze een eigen podcast. Hier deelt ze verhalen over haar persoonlijke ervaringen, haar eigen mindset en gevoel voor spiritualiteit. Ook deze podcast is erop gericht om mensen te inspireren, gelukkiger te maken en aan te moedigen het beste uit zichzelf te halen. Linnebel maakt de podcast vanuit een belangrijke missie, namelijk het bieden van dé eyeopener voor iedereen die zoekt naar meer diepgang in het leven. Haar populaire podcast, de Soulsisters Podcast, maakt zij samen met Kelly van der Minne.

De zakenvrouw in Lindsey van der Hoeven

We mogen Lindsey zeker ook zien als zakenvrouw, want zij heeft een eigen onderneming waarmee zij veel successen bereikt. Met haar bedrijf in alternatieve en holistische gezondheid, en samenwerkingen met voedingssupplementenbedrijven, laat ze zien dat ze meer is dan alleen een mooi gezicht. Duidelijk is wel dat veel onderdelen van het leven van Linnebel gericht zijn op de gezondheid en het verkrijgen van een mooi, gezond en fit lichaam. Dit brengt ons dan weer terug naar Instagram, waar zij regelmatig haar mooie en fitte lichaam toont.

Sexy foto’s in luxe lingerie

We benoemden eerder al even de bikini-kiekjes, maar Linnebel laat zich ook graag zien in lingerie. Dan hebben we het niet over goedkope setjes ondergoed, maar over de meest elegante en luxe lingeriesetjes van Hunkemöller. Linnebel presenteert zichzelf graag op een uitdagende wijze als een echte ‘fitgirl’. Haar discipline en toewijding aan haar lichaam als tempel zijn ongeëvenaard. Dit liet ze al een aantal jaar terug zien en er is niets veranderd. Haar fitnessroutine en levensstijl zijn nog altijd een bron van inspiratie voor veel van haar volgers.

Inspiratiebron, zakenvrouw en coach

Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat Linnebel een uniek karakter is met veel verschillende kanten die allemaal even mooi zijn. Op Instagram weet zij de harten te veroveren als influencer en model, terwijl ze als podcast-ster voor velen een echte inspiratiebron is. Als holistisch therapeut kijkt zij naar het totale plaatje van lichaam, geest en ziel, waardoor zij op coachende wijze mensen helpt meer balans in hun leven te vinden en echt tot rust te komen. Kortom, Linnebel weet op veel manieren indruk te maken op de mensen om haar heen, zowel online als offline. We gaan vast nog veel van haar horen en zien!

Linnebel onlyfans

Er is veel vraag naar de onlyfans van Linnebel, maar ze doet het al prima zonder helemaal naakt te gaan. Ze is een echte influencer en daarmee kan je ook al goed rondkomen! Chapeau.

De meest naakte foto’s van Linnebel

linnebel naakt 5 linnebel naakt 4 linnebel naakt 3 linnebel naakt 2 linnebel naakt 1 linnebel naakt

 

Laat een reactie achter