Koen Verweij is onder andere een welbekende voormalig langebaanschaatser en marathonschaatser. Hij heeft een hele succesvolle carrière gehad. Zo had hij in 2014 een zilveren olympische medaille gewonnen, maar dan niet alleen! In datzelfde jaar kreeg hij ook nog een gouden olympische medaille te pakken en werd hij wereldkampioen allround. Hij is nu 33 jaar oud en in 2022 had hij een punt achter zijn carrière gezet, vanwege aanhoudende lichamelijke klachten. Maar buiten zijn professionele leven om is er ook een hoop veranderd in zijn privéleven, want hij heeft sinds een tijdje een nieuwe relatie gekregen met de prachtige Lisa Helvie. Die je hier nu beter kunt leren kennen!

De liefdesbreuk tussen Koen Verweij en Jutta Leerdam

Voordat de liefde bloeide tussen Koen Verweij en Lisa Helvie zat Koen in een vaste relatie met Jutta Leerdam. Ze zijn na vijf jaar uit elkaar gegaan, in hetzelfde jaar dat Koen stopte met zijn schaatscarrière. Het voormalige-stel heeft nooit gedeeld wat de exacte reden van hun breuk was, maar er ging wel via Juicechannel een gerucht rond dat Koen vreemd ging op Jutta, maar weten natuurlijk niet of dit echt waar is. Maar wat we wel weten is dat ze op een vredige manier uit elkaar zijn gegaan. Jutta deelde het volgende op haar Instagram Story: ‘Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing genomen om een punt achter de relatie te zetten. We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste’, aldus Jutta Leerdam. Inmiddels heeft Leerdam zelf ook een nieuwe liefde in haar leven, Jake Paul, een bekende bokser en Youtuber.

Wie is de nieuwe vriendin van Koen Verweij?

De nieuwe vriendin van Verweij wordt bijzonder goed buiten de schermen gehouden, want er is namelijk niets bekend over haar. En haar social media staat ook op privé. Aan haar uiterlijk is wel te zien dat ze nog jong is. En dat hij er zo vroeg bij is zal vast niet toevallig zijn, want toen Koen een relatie kreeg met Jutta was hij 26 jaar oud en zij was destijds nog maar 18. Ze hebben nu inmiddels twee jaar een relatie, maar hoe de tortelduifjes elkaar hebben leren kennen is niet gedeeld. De knappe uitstraling van Lisa Verweij is af en toe wel te zien op de Instagram van Koen Verweij.

lisa-helvie-en-koen-verweij.jpg

Laat een reactie achter