De meesten van ons houden toch van Louis Vuitton in de klassieke vorm, maar het legendarische mode merk is er niet gelukkig mee. Om haar klanten tevreden te houden heeft LV een campagne gelanceerd gericht op het aanpassen van je eigen item met patches. Vele Louis Vuitton fans zijn helemaal voor de nieuwe campagne gevallen.

‘Make It Yours’ meld Louis Vuitton via de nieuwe campagne en richt zich volledig op personalisatie. Louis Vuitton bezitters krijgen een kans om op de klassieke items patches te borduren. Als onderdeel van het project, geeft Louis Vuitton kopers een selectie van aangepaste patches die geïnspireerd zijn op de reisstickers die eens de iconische koffers van de modehuis versierden. Men kan kiezen uit een totaal van vijf collecties, die allemaal variëren van klassieke reis stickers tot speelse pop iconen.

Sommige van de creatieve patches bevatten representaties van populaire kosmopolitische steden naast een aantal andere hippe symbolen zoals lipsticks, kittens en flamingo’s. Voor degenen die niet kunnen loslaten van de karakteristieke LV-charme, maar toch net iets extra’s wil door middel van personalisatie, dan is dit je kans om die mode-drang uiteindelijk uit te blussen! En raad eens, de exclusieve personalisatie dienst is helemaal gratis! LV fans kunnen het zeker niet veroorloven om dit te missen.

 

Via:Highsnobiety

Laat een reactie achter