De herfst-winter collectie in 2018 van Louis Vuitton is gefocust op titanium grijs, en dan hebben we het niet alleen over de kleur. De nieuwe Monogram Titanium koffers (en boxen) zijn geïnspireerd op de science fiction wereld, gemaakt van een gepolijste titaniumlegering en met laser gegraveerd waardoor het handelsmerk van Louis Vuitton, het motief, op een mooie manier zichtbaar gemaakt wordt.

Louis Vuitton Coffret 8 Montres Monogram Titane

Een van de betaalbaardere koffers in deze nieuwe collectie is een speciale box waar 8 horloges in bewaard kunnen worden. Deze box heet ‘Coffret 8 Montres Monogram Titane’ en is eigenlijk een titanium versie van de normale horlogebox van Louis Vuitton. Het frame wordt nog steeds van klassiek hout gemaakt en wordt later met titanium omkleedt.

Het slot en de randen zijn van ruthenium en de hoeken worden bekleed met luxe leer, lozine, en met klinknagels bijeengehouden.

Louis Vuitton Coffret 8 Montres Monogram Titane

Aan de binnenkant zal je grijs microvezel aantreffen met acht ronde kussentjes en een presenteerbakje waarin je horloges veilig kunnen worden opgeborgen. Onder dit bakje is een ondiep compartiment voor het bewaren van accessoires.

De Monogram Titanium collectie bevat ook een elegante koffer, een champagne box, een stoere backpack voor bergbeklimmers en een handbagagekoffer met wieltjes die perfect geschikt is voor je volgende reis. De Coffret 8 Montres Monogram Titane is echter wel een fantastische verassing!

De horlogekoffer kost ongeveer €20,000 of $23,300, wat meer is dan sommige mensen aan een nieuwe auto uitgeven. Als je je horloges echter veilig wilt houden dan is dit wellicht de meest stijlvolle manier waarop je dat kan doen.

Laat een reactie achter