Het is wel bekend dat de meeste Nederlandse profvoetballers tijdens hun carrière een mooie vriendin aan de haak slaan, zo ook Luuk de Jong. Hij komt je waarschijnlijk bekend voor als voetballer bij de club PSV, want hier begon zijn voetbalcarrière. In 2022 werd hij overgenomen door Sevilla. Door de jaren heen heeft hij veel mijlpalen bereikt, zoals zijn debuut bij het Nederlands voetbalelftal in 2011, waar hij zes keer voor is uitgekomen en twee doelpunten heeft gemaakt. En in 2022 maakte hij zelfs deel uit van het WK. Hij zei dat hij hier dolgelukkig mee was en dat het WK echt iets speciaals is. Maar vandaag gaan we het hebben over iemand anders die speciaal is voor de Jong en waarmee hij dolgelukkig is, en dat is zijn prachtige vriendin Lizanne van Zutven.

Het liefdesleven van Luuk de Jong en zijn vriendin

Voordat Luuk de Jong een relatie kreeg met Lizanne van Zutven was hij niet iemand die heel standvastig zat in een relatie. Hij heeft wel eerder een keer een lange relatie gehad, maar dit hield uiteindelijk ook niet stand. Toen hij vrijgezel was probeerde hij de liefde te vinden via Tinder, maar tijdens het uitgaan heeft hij de echte liefde van zijn leven gevonden, Lizanne van Zutven. Ze hebben elkaar leren kennen in 2016 en sindsdien zijn ze altijd bij elkaar gebleven.

luuk de jong vriendin lizanne lizanne luuk de jong lizanne en luuk de jong voetballer

Wie is Lizanne van Zutven?

Tot tegenstelling van Luuk de Jong blijft, Lizanne het liefst buiten de schijnwerpers. Op Instagram heeft ze ook een gesloten account. Wat wel over haar bekend is, is dat ze een fysiotherapeut is en uit Veghel komt. Daarnaast is ze ook moeder van twee kinderen. In maart 2021 hebben Luuk en Lizanne hun eerste kindje verwelkomt op de wereld, hun zoontje Cody. En daarna hebben ze nog een zoon gekregen, genaamd Finn. Op de Instagram van Luuk de Jong zie je af en toe wel kiekjes voorbij komen van de kinderen. Het gezin woont binnen het centrum van Eindhoven in een villa van 301 vierkante meter. Ook verhuurt de Jong samen met zijn broer Sim een appartement. Ondanks dat Lizanne van Zutven niet in de spotlight te zien is, support ze haar vriend wel altijd buiten de schermen. Toen Luuk de Jong zijn transfer maakte van PSV naar Spanje reist ze namelijk mee. Destijds woonde zij samen in Sevilla, op een kleine afstand van het trainingscomplex. Verder blijft Lizanne van Zutven een mysterie voor de buitenwereld.

Laat een reactie achter