Sieraden en horloges zijn dé items die een outfit kunnen afmaken en net een wat luxere uitstraling kunnen geven. Er zijn een aantal manieren waarop je een outfit luxer kunt laten lijken, namelijk door een stijlvol horloge of sieraden van mooie materialen.

Een horloge is misschien wel hét item om elke outfit wat extra’s te geven op een hele subtiele manier. Je kan kiezen voor een klassiek horloge met leren band, een stalen horloge of een smartwatch. Een horloge kan er heel luxe uitzien, maar dat hoeft niet te betekenen dat ze heel duur moeten zijn. Je kan hele mooie classy horloges vinden voor een leuke prijs. En het voordeel van kiezen voor een wat minder duur horloge is dat je het niet bij één stijl hoeft te houden maar dat je twee horloges kan kopen en deze af kan wisselen!

Naast een mooi horloge kan je ook gaan voor een sieraad van een mooi materiaal, zoals goud of zilver om je simpele outfit er meteen beter uit laten zien. Kies bijvoorbeeld voor een zilveren sieraad, eventueel met een mooie zirkonia of diamant, of kies voor een sieraad van goud. Ook bij dit soort sieraden denk je al snel aan hoge prijzen, maar dit hoeft helemaal niet! Er zijn prachtige sieraden voor elk budget die er net zo luxe uit zien als de duurdere opties. 

gouden-sieraden

Plated sieraden

Voor een kleiner budget kun je gaan voor een plated sieraad. Doordat deze sieraden niet helemaal van de ‘duurdere’ materialen zoals goud zijn gemaakt, zijn ze goedkoper. Bij deze sieraden is de buitenste laag alleen van bijvoorbeeld goud. Daardoor hebben de sieraden wel die prachtige gouden uitstraling. Wil je toch graag een sieraad dat helemaal van goud is? Dan kan je nog kiezen uit 9 karaat of 14 karaat goud. Wil je ook nu gaan voor een wat goedkopere optie? Kies dan voor een dun, subtiel sieraad zoals een armbandje. 

Zo blijven jouw sieraden het mooiste

En misschien wel de beste tip om jouw sieraden er perfect uit te laten zien:  zorg dat je ze af en toe onderhoudt! Wanneer jij je gouden of zilveren ring hebt opgepoetst, schittert die weer als nieuw. Een prachtig horloge met een nieuw leren bandje ziet er ook weer helemaal netjes uit. Kortom, een prachtige look met stylish sieraden kan voor elk budget!

Laat een reactie achter