Houd jij wel van de activiteit en gezelligheid op een camping, maar ga jij zeker geen vakantie vieren in een tent, camper of stacaravan omdat je dan enig comfort mist? Geen zorgen! Tegenwoordig zijn er tal van recreatieparken te vinden waar je het plezier van een camping combineert met de luxe van een hotel. Zoals op Recreatiepark De Leistert. Ruim opgezet, accommodaties die van alle gemakken voorzien zijn en tal van activiteiten en mogelijkheden om jezelf te vermaken. Wij zouden haast zeggen: je hoeft het terrein van dit Limburgse recreatiepark niet te verlaten om plezier te hebben! Maar doe je dit wel, dan beland je in de prachtige omgeving, en geniet je weer van de prachtige natuur, golfbanen of een middagje shoppen.

Camping en bungalowpark ineen

Wanneer je kiest voor recreatiepark De Leistert kun je op het gebied van accommodatie alle kanten op! Ben jij op zoek naar een luxueus huis, dat van alle gemakken voorzien is? Kies dan voor een van de luxe bungalows die op het park te vinden zijn. Vaatwassers, barbecues en soms zelfs een PlayStation: je kunt het zo gek niet bedenken of De Leistert heeft het in je bungalow geplaatst. De huizen zien er ook nog eens fantastisch uit, in de vorm van een authentieke boerderij of juist een moderne geometrische uitvoering.

stoel in het park

Van alles te doen

Zoals al gezegd: eigenlijk hoef je het park niet af wanneer je vakantie viert op De Leistert. Je vindt er tal van recreatieve mogelijkheden, met als hoogtepunt et subtropisch zwembad. Met glijbanen! Ook vind je een stroomversnelling, watersproeiers, bubbelbaden, een peuter- en kleuterbad en een zwembadterras met barretje in dit overdekte zwemparadijs. Is het een van die lange warme zomers die we tegenwoordig in Nederland hebben? Ga dan naar buiten, en leg je handdoekje neer op de ligweide naast de speelvijver en het strand. Verder zijn er verschillende speeltuinen, sportvelden en zelfs een sportcafé op het terrein te vinden. Ook op het gebied van eten en drinken valt er genoeg te kiezen. Een cafetaria, de smulhoek of Restaurant De Buitenhof: in elke prijsklasse kom je aan je trekken. Mocht je toch een kijkje buiten het park nemen, laat je dan verrassen door de prachtige omgeving, de golfbanen of de leuke steden in de buurt.

strandpark

Laat een reactie achter