Geld; het is ons wat. De een vindt het een taboe om over te praten, de ander vindt het weer een van de normaalste zaken van de wereld. Waar jij je op dat gebied bevindt, laten we even in het midden. Het gaat er in ieder geval om dat geld er wel degelijk toe doet, anders dan sommigen zeggen. Je wil een beetje comfort, een dak boven je hoofd en brood op de plank. Toch wil jij nog wel een beetje meer dan dat. Getuige deze blog die je leest op deze site; je kunt er niet meer om heen. Dat is ook helemaal niet erg. Nee, het is zelfs heel logisch. Daar helpen wij je in deze blog mee. We gaan daarbij in op de inzet van internet en televisie, hetgeen dat je huis pas écht comfortabel maakt.

Internet en televisie

televisie-inrichting

Allereerst de voorzieningen die we met je willen bespreken. Een luxe huis is geen luxe huis zonder de basisvoorzieningen, daar onderscheid het zich nog niet eens heel erg ten opzichte van een normaal huis. Zo is het belangrijk dat je beschikt over een internet en tv abonnement dat het goed doet bij een degelijke provider. Een internet en tv abonnement kun je zien als een abonnement dat beide aspecten omvat. Zo beschik je in één klap over alles dat je nodig hebt op dit gebied, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. Dat betekent echter niet dat het je portemonnee hoeft leeg te trekken. Nee, integendeel zelfs. Je kunt deze abonnementen namelijk geheel zelf samenstellen zonder hier veel voor te hoeven betalen. Je laat je pakket de zender pakketten omvatten die je wenst te hebben, de internetsnelheid die nodig is en kunt dit later altijd nog maandelijks aanpassen.

Ratio van een alles in 1 pakket

De ratio van een alles in 1 pakket? Dit is namelijk niet hetzelfde als het hierboven genoemde abonnement. Zo bestaat een internet en tv pakket alleen uit internet en tv, zoals de naam al zegt. Een alles in 1 pakket doet daar nog een schepje bovenop. Met dit abonnement maak je namelijk ook gebruik van de telefonische diensten van de provider. Je hebt dus alles écht onder een dak geregeld. Echter moet je ook hier nog keuzes maken. Wat is de snelheid die je wil voor je internet in huis? Is er de mogelijkheid tot glasvezel internet? Hoeveel mb wil je per maand (let op, dit wordt verdubbeld met een alles in 1 pakket)? Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar de boodschap is duidelijk; er zijn geen vaste pakketten, jij hebt alle touwtjes in handen.

Opties

laptop-jongen-business

Dan is het nu de tijd om je opties te verkennen. Kijk eens goed naar wat je opties zijn en wat je eisen zijn. Doe bijvoorbeeld eens de glasvezel check om erachter te komen of dit mogelijk is, maar kijk ook of Viaplay en ESPN een harde eis zijn. Zet alles op een rijtje en gaan met die banaan; regel het allemaal met een flexibel internet en tv abonnement of een alles in 1 pakket.

Laat een reactie achter