Voel je vrij om je even helemaal weg te dromen terwijl je kijkt naar de video van deze fascinerende luxe lodge resort. De lodge ligt op een afgelegen klif op het pittoreske Kangaroo Island in Australië, lijkt de lodge aan de oceaan in Zuid-Australië rechtstreeks uit de hemel is gevallen.

Hoewel het resort is afgezonderd en geïntegreerd in een geweldig wild landschap, zijn de belangrijkste kenmerken moderniteit en verfijning. Deze relaxatie-oase ziet er ongelooflijk uit. Bovendien maakt de nabijheid van de oceaan de locatie nog net even specialer.

Bij deze luxe lodge resort draait het niet alleen om het landschap. Eenmaal binnen worden bezoekers verwelkomd door state-of-the-art hedendaagse interieurs, met luxueuze kingsize bedden, spa-voorzieningen, verwarmde vloeren, moderne open haarden, prachtige terrasjes en nog veel meer.

De Southern Spa is waarschijnlijk het meest gewaardeerde gebouw in de omgeving, omdat het een dramatisch uitzicht over de oceaan biedt en luxe ontspanningsbehandelingen. Het is uitgerust met een stoombad, spa-keuken en een relax-lounge.

 

Laat een reactie achter